5 april 2011

Snäll.

- Vi missade några tv-program, för vi valde att ta en promenad istället. Vilket var riktigt skönt, trots det halvtaskiga vädret. Och i slutet av promenaden så hälsade vi på pojkvännens far. Det var riktigt trevligt, att bara tjöta och kolla på tv en stund. Han är snäll han, där märks det vart min pojkvän fått sin dumsnällhet ifrån. Inget taskigt menat! Och på tal om hans far, så saknar jag mina föräldrar så sjukt mycket. Och mina bröder, mina bröder som jag inte träffat på hur länge som helst. Ludvig träffade jag i och för sig för inte jättejättelängesen, men Johan däremot.. har jag inte träffat sen sommaren för två år sedan, kanske? Så jag måste styra upp en resa till honom med pojkvännen och Ludvig i sommar. Det hade varit kärlek. Och snart är det dags för Pluras kök, ett av dom bästa programmen som går på tv i dessa tider.. I väntan på det så fördriver jag tiden här med bloggen/facebook, pussar pojkvännen då och då, och leker med våran vackraste kattunge. Jag är tjej, jag kan göra flera saker samtidigt.


Jag vill övningsköra igen..


Tv.

- Idag är det en bra tv-dag. Nu är det Vad blir det för mat med Per Moberg, sen är det Vem vet mest med Rickard Olsson, 112 - poliser och 99 saker man måste göra innan man dör med Erik & Mackan. Och sist men verkligen inte minst: Pluras kök med världens bästa Plura.

Svin.

- Jag låter rätt irriterad idag. Fast egentligen så mår jag bra, och är glad. Mot mig själv i alla fall. För det känns som ingen annan fattar. Ingen annan förstår hur man ska tänka, vad som är rätt. Och visst, man kan ha olika åsikter om vissa saker, men seriöst.. vem vill ha skräp överallt? Ja, jag erkänner att det inte är pedantiskt rent här varje dag, för jag kan faktiskt vara lat ibland. Men att vara lat ibland är inte samma sak som att vara ett äckligt jävla svin. Jag förstår att vissa lata människor aldrig flyttar hemifrån, för att dom inte skulle klara av det. För att deras lägenhet skulle mögla sönder när dom bara sätter sin fot i hallen.. Ja, äckliga människor gör mig arg, framförallt när dom är en del av mitt liv (utan att jag knappt kan göra någonting åt det).

- Positiva saker idag är att imorgon ska jag jobba, kväll dock.. men inte för att det var något ovanligt, då jag har jobbat nästan varje onsdagskväll i ett halvår. Ungefär. Och på måndag fyller världens bästa mamma år, och på tisdag åker jag och en arbetskompis till Uddevalla på någon handelskurs och får pengar för att vi är där.
Trevligt!



Ovälkommen.

- Jag blir så trött på folk som inte kan plocka upp efter sig. Som inte kan slänga sin jävla skit som dom drar in i min (och pojkvännens) lägenhet. Jag är inte hans morsa, jag kommer aldrig bli hans städerska, jag kommer från och med nu sluta plocka/torka upp efter honom. För han är så jävla otacksam. Så pojkvännen kommer få ta all skit nu, det är hans vän.. det är han som får ta hand om skiten efter honom, inte jag. Ja, jag börjar tröttna. Jag funderar på att porta personen från min lägenhet. Och det är min lägenhet, det är jag som betalat varenda hyra i två års tid och det är jag som står på kontraktet, och har någon något emot vem jag inte vill ha in hit, så är det deras problem. Inte mitt. För jag tänker inte ha någon jävla svinstia här hemma. Och kan inte personen förstå det, så är han inte välkommen mer.

Ont.

- Idag är det en bra dag, för jag känner mig skitsnygg. Fast det är även en urdålig dag, för det är mulet och tråkigt ute. Och jag har mensvärk, den där underbart sköna smärtan. Ja, brudarna vet i alla fall. Fy helvete vad jag hatar det. Sen är i och för sig mensen helt jävla värdelös också. Men man får väl vänja sig, jag har ett X antal mensdagar kvar i mitt liv. Fy fan. Och även om jag vänjer mig, så kommer jag aldrig sluta klaga. För på detta får jag klaga. För detta suger. Mensvärken kan ta sig i röven, nej jag vet att det är fysiskt omöjligt men jag får uttrycka mig hur jag vill för nu är jag arg. Det gör ont.


- Som ni såg i tidigare inlägg så var jag och hälsade på Marc igår. Saknade och älskade Marc. Han är verkligen världens snällaste människa, och hans leende är det vackraste jag någonsin har sett. Och ja, han är fortfarande. För han kommer alltid leva kvar i mitt hjärta och i alla andras hjärtan. mycket betydde han för alla oss, och även fast det suger anal så måste vi acceptera hans val.. fast hade jag kunnat så hade jag tagit tillbaka honom tusen gånger om. Hans plats är här på jorden, egentligen. Men nu får vi som sagt acceptera, att han är en äkta ängel som vakar över oss alla.