20 augusti 2011

Nu.

- Nu ska jag lägga mig på min fina pojkvän i soffan och pussa sönder honom. Och berätta för honom hur mycket jag älskar honom - han vet det redan, men han blir så glad när jag berättar det och hans leende är det vackraste.

Nej.

- Jag tar tillbaka det där med att det är bra att läsa andras bloggar. Nu läste jag en annan.. om en tjej (i min närhet) - och nej, det är inte samma tjej som i mitt förra inlägg - som alltid är glad, har tusentals vänner och är så jävla älskad av typ alla. Ja, då känner jag hur avundsjukan kokar inom mig. Fast egentligen är jag bara glad för hennes skull, eftersom det är en underbar tjej. Men ändå.. tänk om jag hade haft det så. Alltid haft någon att umgås med och alltid vara glad. Fast va fan, jag har ju alltid min älskade fina pojkvän att umgås med (det är jag evigt tacksam över!), och hade jag tagit tåget/bussen/bilen till någon av mina fem bästa vänner eller till någon i min familj så vet jag att jag skulle bli välkomnad med kramar, pussar och massa kärlek och glädje. Så jag har det allt som hon har det, fast jag har det bara i en väldigt mindre skala.

Teknik.

- Att läsa andras bloggar är för det mesta bra, för just idag läste jag en blogg om en tjej (i min närhet) som inte haft det jättelätt i livet, och det får mig att bli mer tacksam för det jag har i mitt liv och att jag har klarat mig så bra (trots omständigheterna). Det känns skönt. Ja, det var väl bara det jag ville få fram. Så roligt var detta inlägget. Och förresten.. imorgon vill jag åka någonstans med min pojkvän, min underbara och bästa pojkvän, och min systemkamera. Så vi kan mysa sönder någonstans. Fast då måste det vara fint väder förstås, annars vågar jag inte ta ut kameran. Jag är livrädd att den ska skadas på något sätt. Ja, går den sönder så går jag under. Och på tal om kameror aka teknikprylar, så vill jag ha en extern hårddisk snart. Det finns några på 1TB för bara 400-600kr. Helt okej, tycker jag. Och då får jag plats med alla mina tusentals fotografier. Och sen vill jag även ha en skrivare också. Dock vet jag inte vilken sort som är bäst, eller billigast (i längden). Men dom två sakerna får inhandlas efter Ullared-besöket så att jag vet exakt hur nästa månads ekonomi ser ut. Dock är jag inte ett dugg orolig för att vi inte ska överleva nästa månad, eftersom både jag och pojkvännen får hela månadslöner, men jag måste ju inte köpa saker bara för att jag kan.

Älska.

- Materiella saker kan verkligen vara kärlek. Och här har vi bevisen:




IDIOTER!

- Idag var vi på Rabbalshede marknad. Och jag fick köpt tre drakar och en tshirt (laddar upp bilder i nästa inlägg). Fast i detta inlägget tänkte jag berätta om några idioter. Alltså.. man slutar aldrig att förvånas: När vi skulle åka från marknaden så ser vi att kärringen i husbilen bredvid vår bil håller på att knyta fast sin stackars hund i vår bils fälg. Ofta liksom?! Tänk om vi hade missat det och åkt iväg med hunden fast där! Det hade ju kunnat sluta hur som helst. Jävla idioter. Och så skyller kärringen på att det var hennes gubbes idé. Men va fan gör det för skillnad? Nej, sådana jävla pinsamma idioter borde inte få ha djur!