16 september 2011

Bio.

- Imorgon efter jobbet så åker jag och pojkvännen till Uddevalla. Och då blir det Jägarna 2 på bio, med hans bror. Satingen va jag längtar!

Arbete.

- Om mindre än en timme är det dags för jobb. Stängning. Arbetspass nummer fyra av sex denna veckan. Arbetspass två av fyra i Tanumshede. Kvällspass två av tre. Ja, denna veckan har jag fullt upp. Varannan dag, varannan kväll. Och visst kvällspass och helgpass ger bra betalt, men jag ogillar att vara borta från min karl. Usch.


Dagens middag: Dillkött (a la mamma) med inlagd gurka och potatis,
lagad av mig.. och det är min favoriträtt. SÅ JÄVLA GOTT!

Tiden.

- Halva september har redan gått, och det känns som att jag har missat allting. Våren, sommaren, sensommaren. Och nu är det så kallad höst. Redan. Ja, tiden går så fort så jag knappt hänger med. Men va fan gör det? Snart är det jul, bara tre månader och åtta dagar kvar till julafton. Älskade julen. Jag längtar sinnessjukt mycket dit, i år igen. Och då är det inte så långt kvar tills jag fyller år heller. 22år. Usch va gammal jag börjar bli. Snart kanske man ska börja fundera på att skaffa barn och allt sådan skit.. fast nej.. vid 25 kanske jag och pojkvännen (om vi fortfarande är tillsammans då - vilket jag hoppas med hela mitt hjärta!) har ändrat våra nuvarande åsikter om barn och har en såpass bra vardag/ekonomi att ett barn skulle vara perfekt. Men just nu är barn helt och hållet uteslutet. För 1. Jag hatar barn. 2. Vi har inga jobb som vi vet att vi kommer vara kvar på i flera år framåt. 3. Det räcker gott och väl med en katt. 4. Vi har helt enkelt inte råd.