1 april 2011

Avis.

- Om någon ska fria till mig någon gång, så tycker jag att ett frieri genom facebook vore genialiskt. Ja, jag vet att det är en snubbe som redan gjort det.. därav rubriken, jag är avundsjuk på dom. Inte för att dom har gift sig, för det är alldeles för tidigt för mig, men för att snubben är så förbannat smart som friar på ett så jävla underbart sätt! Sen så kan man självklart fria IRL (in real life) först, så man inte blir utskämd för all framtid..

Jobb.

- Idag skulle jag ha jobbat tre till stängning i Tanumshede, dock fick jag nyss ett sms av chefen. Jag börjar klockan två istället. En extra timmes jobb lika med en extra timmes lön. Jag klagar verkligen inte. Det enda som får mig förvirrad just nu är vad jag ska äta innan jag går dit, enligt matschemat ska vi äta hamburgare idag. Men skittråkigt att stå där själv och steka dom, och sedan har vi inte sallad eller tomat heller. Och utan det är det inte gott. Så pojkvännen får väl äta det ensam sen och jag får väl slänga i mig en ikväll efter jobbet istället. Tråkigt. Det hade varit bättre om han hade orkat vänta på mig, så vi kunde äta det tillsammans. Men det funkar inte så.. är han sugen på något så går det knappt att be honom om något. Så vi får äta det i två omgångar, och nu får jag väl äta makaroner och köttbullar, något snabbt och simpelt.


- Vissa dagar känns det faktiskt bra.

Kärlek.


Glass.

- Gårdagen gick över förväntan, den griniga personen var faktiskt trevlig tre-fyra gånger. Men rädslan över att prata med han/hon/den/det är gigantisk, för jag kan inte veta om personen kommer vara glad eller otrevlig vid det tillfället. Fast äsch, troligtvis är det jag som är alldeles för paranoid. Men på tal om annat, så helt plötsligt på kvällen fick jag ett supersug efter pistaschglass, allt annat blockades och det var den enda tanken jag hade i huvudet. Tills en underbar arbetskompis kom och handlade, och visade att dom faktiskt hade en sådan glass. Ååh. Lyckan var helt sinnessjuk.


- Jag funderar även på att köpa photoshop. desperat är jag.