17 maj 2012

Älska.

- Idag var det som sagt Rabbalshede marknad, och världens bästa föräldrar kom hit. Ja, verkligen underbart att få krama om dom igen, jag har saknat dom så mycket. Men som varje gång vi ses så tar det slut alldeles för fort... Fast vi hann i alla fall med en blöt runda på marknaden, en snabbtitt på allt jag gjort på Västerby, massa mobilfixande i min söta lägenhet och myslunch på pizzerian. Och varje sekund med dom är kärlek, varje sekund med dom är lycka, och jag hatar att jag inte träffar dom oftare.

Burar.

- Mina älskade fågelburar! Dock är det blomman som jag har i mitt miniväxthus som står i en av burarna just nu, eftersom jag skulle kolla hur det blev - och jag bara avgudar det. Så fint! Men inom närmaste framtiden ska det köpa lite större blommor som ska stå där. Jag längtar!









- Denna blomman är kärlek, verkligen hur söt som helst. Så därför får den pendla mellan att stå i miniväxthuset och fågelburarna innan jag har införskaffat mig fler söt-blommor.




Köp.

- Jag gjorde fasiken världens bästa köp på Rabbalshede marknad idag (efter bara två minuters tittande!): De drabbade-boxen - som man inte ens kan köp i butik längre, och som har autografer av dom som gjort serien och den kostade bara SJUTTIO FEM SVENSKA KRONOR! Ja, jag är nog världens lyckligaste, för nu har jag hela den boxen och alla Arne Dahl-filmerna. Det kan ju fan inte bli bättre!

Förodla.

- Jag blev ledsen på min slingerkrasse, som jag hade odlat på balkongen... för det hände INGENTING. Jo, jag vet att det har varit för kallt än så länge. Men jag valde i alla fall att förodla krasse inne istället, och vips! Fyra stycken har kommit upp än så länge! Underbart!