14 februari 2012

AllaHjärtansDag.

- Idag är det AllaHjärtansDag, och imorse gick jag hemifrån för att handla presenter till världens bästa pojkvän: han fick whiskey fudge, whiskey-choklad, tio tian-lotter och en dosa snus - bara för att jag är bästa flickvännen någonsin, typ. Och när jag kom så gick pojkvännen ut för att handla något till mig, och medans han var ute packade jag in hans presenter, och efter ett tag kom han hem igen: med tio röda rosor. Jag älskar't!






- Till middag blev det lax med hollandaisesås, kokt potatis och lite citron till middag och chokladmousse till efterrätt. Så jävla gott! Och så måste jag mobba min pojkvän lite: För saken är den att vi gillar inte fisk någon av oss - förutom lax, jag ÄLSKAR denna laxrätten, men pojkvännen har i alla fall fått för sig att han inte gillar den. För det är ju fisk. Men efter förra gången vi åt den så tyckte han att det var riktigt gott och att lax faktiskt går att äta, fast trots det så klagade han som fan igår när köpte laxen och idag när vi lagade maten. Trots att jag sa till honom att han faktiskt gillade det förra gången (ja, ni vet ju hur karlar fungerar!) och självklart så insåg han efter en tugga att det faktiskt var jättegott. Mm, han är söt i alla fall!


Vackrast.

Min underbara ögonsten.




Sovrum.

- Efter lite mer än två och ett halvt år i min lägenhet har jag äntligen fått ihop ett riktigt "sovrum" och jag älskar det. Framförallt sängen, fårskinnen och hyllorna med fotografierna, växter och rosorna på taggtråd som pappa har gjort till mig. Och efter jag hade bäddat imorse la jag ned våran söta kissekatt på sängen för att hon passar in så bra där, med sin fina grå-vita päls. Ja, hon är inte bara min lilla älskling - hon funkar som inredningsdetalj också!




Semlor.

- Igår blev pojkvännen sugen på semlor och jag som inte är superförtjust i det ville inte lägga pengar på det, egentligen. Så vi valde att göra egna: köpte släta bullar, mandelmassa och grädde. Och anledningen till att jag inte gillar semlor är för att det är för torrt, men gör man dom själv kan man slänga på hur mycket grädde och mandelmassa man vill, så därför blev det faktiskt riktigt gott. Tummen upp!