17 juni 2011

Hat.

- Det finns två personer på jorden som jag verkligen hatar. Och då har jag väldigt svårt för att hata människor. Ogilla då? Nej, det är verkligen inga problem. Fast dom personerna jag ogillar dom kan jag strunta i, dom kan jag ignonera. Men dom jag hatar kan jag inte sluta tänka på.. för dom personerna tar all min energi av att bara existera, av att bara visa sig i bygderna. Varje gång jag ser dom, hör dom eller bara hör deras namn så vill jag spy. Jag fattar inte hur världen kan vara så orättvis att den kan låta sådana människor gå på denna jord. Människor (om man ens kan kalla dom människor?) som utnyttjar och manipulerar andra människor? Människor som tror att dom kan styra och ställa över alla andra, med hjälp av tykna kommenterar, nedtryckning och ett förjävligt omdöme? Jag må inte vara Guds bästa barn, jag må inte vara någon ängel eller perfekt någonstans, men det finns gränser för mig. Det finns vissa riktlinjer om hur man ska uppföra sig. Och visar inte dessa personer mig respekt så ska jag fan inte visa dom någon heller, för det förtjänar dom verkligen inte.



- Den ena är fyra decennier äldre än mig, men uppför sig som ett barn. Som inte kan ta hand om sig själv, utan utnyttjar alla den ser. Och det värsta med sådana svin är att dom är grymma på att manipulera, så dom lyckats lura tills det mesta, tills alla vänder dom ryggen. Och jag hoppas med hela mitt hjärta att alla har lämnat dig, att alla har förstått vilken jävla typ du är, och jag hoppas verkligen att du kommer få vara ensam i resten av ditt liv och inte får en glad stund någonsin mer. Och nej, jag vet att man aldrig ska önska någon annan olycka, men med dig gör jag faktiskt det. Sorry, men du är värd all jävla skit som finns.

- Den andra är i min ålder, men tror att den är världens duktigaste och mesta vuxna personen på jorden. Ja, kom tillbaka när du är 50år och har sett vad livet har att ge. För bara för att folk har lämnat dig, och för att du kanske har fått några smällar i ditt liv, så är du inte bättre än mig. Och inte bättre än någon annan heller för den delen. Du är en ynkrygg som går på folk som inte vågar säga emot, du är patetisk som tror dig så förbannat och jag har nog aldrig träffat en sådan idiotisk person som dig förr (och tur är väl det!). Så ta nu och sluta säg till folk vad dom ska göra, och ta hand om ditt egna lilla patetiska liv istället. Ja, jag förstår gott och väl varför folk lämnar dig i sticket.

Student.

- Det har varit en bra vecka. Det har varit pojkvännens studentvecka. Så jävla skönt för honom att det äntligen är klart. Och från och med idag är våra ekonomiska problem ur världen. FAN VA BRA. Så nu slipper vi allt bråk angående det. Äntligen! Ja, studentutsläpp i onsdags, jobb igår kväll och i tisdags. Och även jobb imorgon och på söndag. Det börjar komma igång nu (sommarjobbet alltså).. dock fick jag frågan om jag kunde jobba idag också, men jag har tvätt-tid nu på morgonen och ska även till optikern om några timmar, så jag tackade nej. Vilket jag kan göra nu när pojkvännen har börjat jobba, utan att känna världens ångest. Det känns faktiskt riktigt skönt, att slippa byta tvätt-tid till någon vecka framåt och få tvätta i handfatet.. för fy fasiken va det är jobbigt. I-landsproblem i mängd.




- Syskonkärlek när den är som vackrast!




- Och eftersom jag och min pojkvän är bäst. Och även för att öl-hjälmen pojkvännen fick av min bror var tuffast på hela studentutsläppet, så hamnade vi i Strömstads tidning. Fett nice verkligen! Så ja, jag och världens bästa pojkvän är dom bästa i världen och alla vill ha en del av oss.