19 september 2011

Trassligt.

- Det var en gång (för länge, länge sedan), typ igår, en grösa (en blandning mellan röd, grön och rosa) spindel med tio ben. Han hette Kurt. Och var en arg spindel. Fast egentligen var det bara synd om Kurt, han hade fastnat med två av benen i sitt nät. Och samtidigt skulle han på date med Astrid, en snigel med blått hus med stjärnor på, på ryggen. Kurt älskade verkligen Astrid, men nu satt han fast. Stackars Kurt. För inte nådde han sin mobil eller dator heller (ja, i denna sagan har krypen datorer, mobiler OCH FACEBOOK!!!). Kurt ropade på hjälp, men ingen hörde honom. Och ju mer han skrek, ju mer försökte han dra sig loss. Men då trasslade han bara in sig mer och mer. "Helvete, Astrid kommer aldrig mer vilja veta av mig efter det här" tänkte Kurt.

I en annan del av Småland satt Astrid på puben där hon och Kurt skulle träffas, men ingen Kurt så långt ögat kunde nå. Och fy sjutton va ledsen Astrid blev, men innerst inne visste hon att Kurt älskade henne mer än allt. Så någonting måste ha hänt! Så Astrid bestämde sig för att slemma sig hem till Kurt och där hängde han. Stackars Kurt... Astrid ringde brandkåren "757 myror" och dom hjälpte Kurt ned. Och efter det flyttade Kurt in hos Astrid och alla levde lyckliga i alla sina dagar.

Text: Anna
Bild: Erica

Säng.

- Idag beställde vi en sänggavel, så om en-två veckor ska vi hämta den i Uddevalla och även köpa madrasser osv. Så snart har vi en helt ny säng! Äntligen!

Jobbjobbjobb.

- Jägarna 2 var grym, grymmare och grymmast. Dock bråkade min ena lins med mig, så jag såg lite immigt, fast det blev bättre när dom släckte i biosalongen. Så överlag var det helt perfekt, trots att jag var rädd några gånger. Men va fan.. jag skulle kunna vara rädd för barnprogram så Jägarna 2 är som en skräckfilm för mig. Och idag är det en skön dag, för idag är det min lediga dag - efter sex arbetsdagar på raken. Dock är det lite tråkigt, eftersom jag är ensam hemma, eftersom pojkvännen jobbar första dagen på sitt nya jobb idag. Och jag hoppas verkligen att det går bra, fast jag behöver inte hoppas, eftersom jag vet att han är bäst i världen. På det mesta. Och när han har kommit hem ska jag kanske lura med honom till en skoaffär, så jag får inhandlat några vinterskor.. På tal om hans jobb.. så fick han ett "lycka till på nya jobbet"-kort av sitt gamla jobb och även en växt - växten fick dock jag. Och jävlar va glad jag blev. Så fin!


- Imorgon blir det arbete igen. Grebbestad ringde och behövde någon som satt i kassan medan dom ändrade om i butiken. Och visst, det hade varit skönt att vara ledig mer än en dag, men några hundralappar mer på lönen är värt mer.