26 maj 2012

Cykel.

- Jag gillar inte min chef på Västerby... Jo, självklart gör jag det! Ogillar bara att dom tar in saker som jag blir superförälskad i! Nej, självklart så ogillar jag dom inte för det heller, för det blir ju jättemysigt hemma hos mig tack vare dom. Så jag tycker superdupermycket om dom! Och eftersom jag jobbar hos dom så tjänar jag ju pengar som jag sedan kan köpa fler blommor/dekorationer/krukor för! Och en sak till: det är verkligen hur gött som helst att inte röka, snusa eller dricka alkohol - massa pengar över till fina saker!

Slutsats: Vi fick in jättesöta, små dekorationscyklar med plats för en blomma bak på, på Västerby Handelsträdgård igår. Och jag blev verkligen himla kär i denna underbaringen, så när jag slutade jobbet så var jag tvungen att köpa den!



Blommat.

- Min timjan har börjat blomma, min kattmyntas blommor har slagit ut ännu mer, min tomatplanta har växt, min lavendel har blivit jättestor (jämfört med när jag köpte den), min dill har kommit upp ännu mer, min slingerkrasse är lång och slingrig och min timjan & oregano har brett ut sig! Kärlek!















Meeh.

- Oordning på balkongen är lika med en ledsen Anna. Nejdå, så här kommer det se ut tills mina trälådor har torkat och även tills min hängampel är upphängd, vilket förhoppningsvis blir imorgon efter Västerby-jobbet. Ja, ska jobba där imorgon igen - SJUNDE dagen i rad. Jag älskar't!


Låda.

- Idag oljade jag in mina trälådor, med hjälp av pojkvännen förstås! Alltid roligare när man är två som hjälps åt!


Krasse.

- Idag chansade jag och satte ut min slingerkrasse på balkongen, och försökte slingra runt den i en spaljé - så gott det gick i alla fall.