7 februari 2012

Jag.

Kinect!

- Igår morse när vi satte oss i bilen och skulle åka till Torp, så tittade vi bakåt och där var pojkvännens pappa - han skulle också till Uddevalla, så vi åkte med honom dit. Massa bra, då vi sparade bensin. Och anledningen till att vi skulle åka till Torp var att jag skulle använda mitt presentkort som jag fått av Andrea i födelsedagspresent, 100kronor på Elgiganten (TACK!). Och eftersom jag fullkomligt älskar vårt Kinect så ville jag såklart ha ett till Kinect-spel, och det jag ville ha heter Kinect sport season 2 - ettan har vi redan. Men hade dom det? Nej.. men då hittade jag Rise of Nightmares, ett spel där man ska döda zombies och vara skiträdd, som jag kollat upp på internet för ett tag sedan, så det köpte vi. Och väl hemma så provade vi det, jävlar va kul det var.. men JÄVLAR va rädd jag blev! Mm, mina nerver klarar det inte riktigt, så pojkvännen fick spela när jag var tvungen att andas ut. Men roligt var det! Och idag har jag ont som fan i axlarna och armarna - ja, med Kinect vet man i alla fall att man lever.


- När vi hade spelat en stund så ringde finaste Daniela och undrade om vi ville följa med till Dingle, för hon skulle ha spolarvätska. Och självklart så ville vi det. För jag skulle aldrig tacka nej till en stund med en av dom bästa. Aldrig.

Misshandeln.


- Den 27 december 2007, för alltså mer än fyra år sedan, blev jag misshandlad i Strömstad - staden som jag nu hatar för att nästan alla där är idioter och varje gång jag satte min fot där så gick något fel. Men den där natten var det värst.. och det blev inte mindre jobbigt av att FYRA stycken bara satt och kollade på när det hände. Ja, det finns fortfarande dagar som jag tänker på det. Tänker på hur tur jag faktiskt hade mitt där i eländet. Tur att jag hittade till centrum i Strömstad helt själv från ett hus jag aldrig varit i tidigare. Tur att jag hade pengar på mobilen så jag kunde ringa R, så hon kunde hämta mig någon timme senare. Tur att jag inte blev mer skadad än jag blev.

Utdrag från min bilddagbok 28/12-07:
Blev fan halvt misshandlad igår natt ! ont som aset i bakhuvudet, pannan, under ena ögat och vid hakan. fan va jag vill slå en viss person, gaah! ... Uppdatering: Ont ovanför brösten också fan !

Utdrag från min helgondagbok 28/12-07 kl 09:58:
Yes, vistelsen i Strömstad igår var ju redigt kul,
så nu har jag ont i bakhuvudet, i pannan, under ena ögat och vid hakan.
jävla fittmänniska som jag bara vill skjuta skallen av !

- Jag är alltså hos Rodhe nu.
för hon hämtade mig i Strömstad när jag hade fått tillbaka medvetandet.
fick ju en fucking black-out, det enda jag vet är att det gjorde ont.

10:31: Fuck! Jag har ont ovanför brösten också, jävlar va arg jag är.

Utdrag från min helgondagbok 29/12-07 kl 15:27:
Och jag har ännu ondare på mitt huvud och så nu.
det gör verkligen svinont.