21 juni 2011

Bra.

- Idag blir det att åka till Systembolaget igen. Fast denna gången i Strömstad, eftersom drycken jag vill ha till midsommar inte fanns i Grebbestad. Så jag hoppas verkligen att den finns kvar i stora staden. Annars blir midsommaraftonen tråkig.. eller nej, vi har ju flädersnaps och annat smått och gott. Fan va jag längtar. Men imorgon, på torsdag och 12-stängning på midsommarafton är det jobb som gäller, så tiden kommer troligtvis (och förhoppningsvis) springa iväg. Ååh. Jag vill ha fredag nu.


- Min pojkvän, min sambo och min bästa vän.


- Det översta av mina nya hål i örat blev infekterat. Så jag fick byta läkningsörhänget mot min gamla ögonbrynspiercing. Tur att man har gamla piercingar av olika slag liggandes. Fast det var inte mitt fel att det blev infekterat. Utan det var han som sköt mig som sköt för högt upp, och staven på läkningsörhänget var för kort. Men nu kanske det blir bra, snart.


- Jag hatar att blogger.com bråkar. Bilderna jag laddar upp blir inte helt färdigladdade, så färgerna blir görkonstiga. Och sådant stör mig, styggt. Men nej, jag är inte irriterad. Inte idag. Idag är det en bra dag. Idag tänker jag inte lika mycket på dom jag hatar, till exempel. Det har jag nog mig själv att tacka för, eftersom jag skrev hat-inlägget för några dagar sedan. För jag är en sådan person som måste skriva av mig, rätt ofta, och få ur mig skiten jag tänker på. Och det fick jag då, och jäklar va gött det känns. Och eftersom denna dagen är bra, hitills i alla fall, så tänkte jag ta och fortsätta med städningen. Plocka undan all skit på bänken i hallen, rensa på krokarna på garderobsdörren och även lägga alla kläder rätt i min gå-in-garderob. Fast det är inte helt säkert att jag kommer igång med det, eftersom jag är jävligt svårstartad. När jag väl är igång, så går det lätt. Men det tar en jäkla stund tills jag väl börjar..