25 augusti 2011

123.



Helvete.

- Det känns som att vi håller på att glida isär.. men va fan.. när jag ska fatta? - gled isär gjorde vi redan för tre år sedan. Nu känns det dock som att jag håller på att förlora dig. Helt och hållet. Och det gör så ont i mitt hjärta att inse det, inse att du troligtvis inte älskar mig lika mycket längre. Att du faktiskt inte orkar vara en del av mitt liv längre. Att du inte vill vara vän med någon som du aldrig träffar.. Antingen så är det så, eller så är det bara mina dumma tankar som lurar mig, skrämmer mig. Ännu en gång. Försöker intala mig att du inte vill veta av mig.. Och det gör mig så jävla rädd. För jag vet inte om du är min längre. Det enda jag vet är att det aldrig kommer bli som förut... För i helvete L, du är ju allt jag har drömt om.

Töser.

- Igår umgicks jag som sagt med sötaste Magda. Och det kändes precis lika bra hela tiden: innan, under tiden och efteråt. Och nu hoppas jag verkligen att vi kan fortsätta umgås, för när hon är en del av mitt liv blir mitt liv så mycket bättre.


- Och i övermorgon får jag äntligen träffa finaste Malin igen. Jag saknar henne något enormt. Och jag är evigt tacksam att vi äntligen kan prata och umgås igen. Hon är också en del av mig. En stor, vacker del som jag aldrig vill förlora igen.

Ögon.

Godmorgon.

- Jag vaknade visst idag också. Och har hunnit med att tvätta håret, rensa ur avloppet (dock en sak jag aldrig mer kommer göra.. det får vara pojkvännens roliga syssla!) och betalat alla räkningar - och lagt undan några hyror, medlemsavgifter och några månaders el också. Ja, fy sjutton va duktig jag. Och efter det så har jag faktiskt massa pengar kvar till Ullared på lördag. Det gillas. Och igår blev jag bjuden på middag på restaurang av pojkvännen. Fy fan va bäst han är. Dock var det jag som fick äran att välja vilken restaurang vi skulle äta på, och snål (ekonomisk!) som jag är så vägrade jag äta på ställen där det kostar 200-300kronor för en måltid. Då köper jag hellre bra ingredienser och lagar maten själv. Men då kom jag på smarta idén att äta på Viking här i Tanumshede, så slapp vi slösa pengar på båda mat och bensin. Och pojkvännen höll med, plus att han slapp köra bil och kunde därför ta sig några öl. Ja, det blev bäst tillslut. Och på tal om mat.. nu måste jag äta frukost..