6 mars 2012

Bakning.

- Daniela ringde förut och undrade om vi ville komma ned till henne och baka bullar. Och bullar blev det, mer än hundra stycken faktiskt. Ja, vi är verkligen hur duktiga som helst och jag trivs förjävla bra med henne - känns dock fortfarande konstigt att man hittat en så bra vän, som bor så nära och som känns så äkta.



Kattgräs.

- För en vecka sedan så köpte jag kattgräs och nu växer det för kung och fosterland, och Tjocken verkligen älskar det. Kul att sötnosen uppskattar det jag köper till henne.




Rockringa.

- Igår var jag, pojkvännen och Daniela på Nordby, för att jag skulle köpa en rockring på Stadium. En riktig träningsrockring alltså. Eftersom min älskade mor berättade att hon hade köpt en sådan för ett tag sedan och sa att det verkligen var jättebra träning - dock behöver jag inte träna direkt men jag älskar att rockringa. Så jag köpte rockringen igår, och jävlar va ont det gjorde. Men det är det nog värt!

Film.

- Igår kväll råkade jag beställa hem alla Arne Dahl-filmerna på CDON. Så delarna 1-4 kommer förhoppningsvis denna veckan, medans del 5 är bokad och kommer ned i brevlådan någon dag efter releasen. Bra skit! För dom filmerna och De Drabbade måste vara dom bästa svenska filmerna/serierna som finns. Jag älskar't!