12 september 2011

Silver.

- Alla som läser denna bloggen vet sen länge tillbaka att jag älskar mina föräldrar mest i världen, och att jag tycker att dom är bäst i världen. Men trots att jag redan tycker att dom är bäst i världen så överträffar dom sig själv hela tiden. Som igår när dom kom och hälsa på oss, så fick jag två silvriga rosor på taggtråd som pappa hade gjort till mig. Så jävla vackra:




Blåögd.

- Ja, jag var väldigt naiv och blåögd när jag trodde att det skulle vara lätt och inte ett dugg krävande att bli adopterad. Självklart så visste jag att det skulle bli ramaskri från vissa håll, men jag trodde inte det skulle bli så här. Fast nu håller jag bara tummarna att det har lugnat ned sig, och att min högsta önskan äntligen kan gå i uppfyllelse.

- Du är allt jag har drömt om, pappa. Du är den där trygga fadersgestalten som jag kan prata med allting om, som jag kan gråta ut hos och som jag kan skratta tillsammans med. Du är min klippa i stormen och du ska ha tusen tack för att du vill vara min pappa. Du ska ha tusen tack för att du alltid finns där för mig. Och du ska ha tusen tack för att du är du, för det är just du som är bäst i världen.


- Och du, min älskade mamma. Du är min största idol, du bevisar om och om igen att du är den starkaste kvinnan i världen och klarar av just precis allting. Och inte bara det.. du är även så jävla mycket lycka så jag blir sprudlande glad varje gång jag tänker på dig.. Utan dig, mamma, hade jag aldrig överlevt. Tack för att du alltid har kämpat för mig, och för att du aldrig har gett upp hoppet.