19 februari 2012

Vila i frid.

Jag tänker på dig ofta, för trots att jag bara var en del av ditt liv i ett år så var det de året som du gick från att vara frisk till att bli jättesjukt till att operera dig och jag fick även vara med att se din vackra, unika styrka - du ville inte släppa taget och jag var så jävla stolt över dig. Jag slutade röka för att jag ville hylla dig, jag ville vara en del av din kamp. Och jag hoppas med hela mitt hjärta att alla mina hälsningar till dig kom fram - för dina hälsningar till mig kom i alla fall fram. Ja, jag är så tacksam att min arbetskompis och hennes man skickade vidare dom till mig, och jag är så glad att du bara ville hälsa till mig och berätta att du tyckte om mig så mycket. Och jag hoppas verkligen att du vet att jag tyckte så mycket om dig också. Du var så jävla snäll och jag blev så glad varje gång vi skulle åka till dig. Och jag hatar att jag inte sett dig sen dess.. tre år sedan och det är så fruktansvärt tråkigt att jag inte kommer träffa dig igen. Men jag hoppas du har det superbra där uppe, för det förtjänar du verkligen!

Vila i frid, Bosse.

Söndag.

- Idag åkte vi till pojkvännens pappa för att köpa chokladbollar av pojkvännens lillasyster och även fixa ihop mitt och pappans personnummer när han ansöker om handledarskap för mig. Så nu är det alltså fixat, och hoppashoppashoppas att han får hem sitt brev redan i veckan så vi kan börja övningsköra redan då. Usch va jag längtar!

Lyktranka.

- Jag ville ha en hängväxt och Daniela visade mig denna sorten, en likadan som hon har, och då slog jag till direkt! Och nu hänger den ovanför sängen - det var dock tänkt att den skulle hänga i mitt ena fönster, men våran katt är alldeles för överförtjust i växter så vågade inte ha den där. Men ovanför sängen i våran lilla mini-djungel passar den in superbra och längtar ihjäl mig tills den blir längre/större!



Mys!

- Igår kom finaste, bästa Daniela och hämtade mig tidigt på morgonen för att hon skulle in till Strömstad och storhandla, och bilresan dit gick skitbra - trots att hon vill förvärra situationen och säga att hon suger på att köra bil.. HON ÄR FAKTISKT GÖRDUKTIG! Och väl inne på EC så var det sång, dans och tävling, men vi var för fega för att försöka vinna chipspåsar. Ja, sådant ångrar man ju nu. Men efter storhandlingen och även en snabbvisit på Växtriket (där jag köpte en lyktranka!) så åkte jag med henne hem till Fjällbacka. Och hennes karl hade precis kommit hem från jobb och mitt sötfanskap kom dit efter ett tag, eftersom han fixade bort en bil åt Märta i Bullaren.


- Jag och Daniela började att göra muffins, IGEN. Ja, vi har verkligen blivit superduperduktiga på det, så det blev trehundratjugofem stycken, typ! Och till middag blev det langos, görgott var det, och på tv visades självklart Melodifestivalen. Dock hatade Daniela mig för att jag gillade Björn Ranelids bidrag. Festligt som fan var det ju!




- Kvällen avslutades med att jag fick två påsar muffins i bakhuvudet. Tack Daniela! Förjävla bra brud det där!