4 april 2011

Promenad.

- Igår kväll var jag och pojkvännen ute på promenad, bara för jag tyckte att det hade blivit för mycket glass och chips under helgen. Ja, jag fick ryck. Jag ogillar mig själv när jag intar sådan onyttigheter och det går ut över pojkvännen. Men att promenera är i och för sig aldrig fel.


Och under promenaden så lekte jag med kameran,
framförallt med slutartiden, hur kul som helst!


Marc.

- Jag tänker på dig. Hela tiden.

Stockholm.

- Gården/lägenheten där jag fördrev min tid vintern 1989 till sommaren 1997.


Ta mig tillbaka dit.

Vill ha.

- Badbyxor. Bikiniöverdel. Stegräknare. Extern hårddisk. Skrivare. Nya (bra!) låtar på mina spotify. En städtant och en diskmaskin (alt. en städgalen inneboende). Mobiltelefon. Kattkompis till Tjockisen. Nya mattor och gardiner. Pengar. Blonderat hår.

Saknad.

- Idag var jag på arbetsförmedlingen, och blir inskriven i jobbgarantin igen på måndag. Och jag får pengar från akassan när mitt arbetsgivarintyg för januari blir inskickat. Så jag kanske får dom pengarna jag ska ha, snart. Det går sjukt segt, men det kommer vara halleluja moments när pengarna väl rullar in. Så det enda jag kan göra är att göra precis allt vad folk säger till mig, skicka hit det eller skriva på det där. Ja, man får göra allt, för någon gång kanske det ordnar sig. Det gäller bara att hålla ut till dess. Och senare idag ska jag och pojkvännen åka till kyrkogården, och hälsa på Marc. Helvete vad jag saknar dig.

- Jag drömde om Stockholm, om mitt Södermalm, för någon natt sedan. Och jag hatar det. För jag saknar det stället så sinnessjukt mycket. Jag hoppas verkligen att jag kommer iväg dit i sommar. För det är staden där jag föddes, staden där jag växte upp, staden jag lämnade alldeles för tidigt..