3 maj 2012

Intressant.

- Jag fick två tidningar av chefen på Västerby (aka min praktikplats/extraarbetsplats), där det står om massa växter. Så nu kan jag lära mig vad dom olika blommorna heter och även var vissa av dom trivs. Dock blir jag bara sugen på att köpa typ alla växter i dom tidningarna, fast jag vet att jag inte har råd med det, att alla dom inte får plats i min lägenhet och på min balkong och även att alla växter inte kommer att överleva i dom förhållande jag lever i (t.ex. på min blåsiga och skuggiga balkong).

Petunia.

- Imorse gick jag till praktiken, för första gången sen i torsdag - ja, det har varit fullt upp med jobb och röda dagar. Och direkt när jag satte min fot inne i växthuset, så kollade jag runt för att uppdatera mig på vad för blommor vi hade inne denna veckan. Och då såg jag denna skönheten, den finaste hängpetunian jag någonsin har skådat. Jag blev kär, så självklart köpte jag den när jag slutade för dagen. Dock ska ställningen tas bort och den ska planteras om i en annan kruka, men jag se om jag hittar en hyfsat billig, stor och lätt kruka på Ullared på tisdag, sen ska den ut på balkongen när det blir varmare ute.




Rosor.

- Jag har världens bästa pojkvän. Ja, den mest underbara, den snällaste, den finaste, den roligaste, den mest omtänksamma, den snyggaste, den knäppaste... Ja, han är så himla mycket bättre än alla andra i hela universum. Och idag gjorde han mig inte mindre kär i honom direkt; jag fick görfina rosor av honom när jag kom hem från praktiken. Sötnos!





Musik.

- Musiken i hörlurarna, solen skiner och jag ska alldeles strax gå till praktiken. Ja, äntligen ska jag få en dos av blommor, växter och allt annat som hör därtill.