27 februari 2011

Linnea.

- Till dig vill jag säga tack. Tack för att du har stannat kvar. Ingen som jag umgåtts med så länge och så ofta som jag umgåtts med dig, har någonsin stannat kvar. Du är unik. Du är förstående. Du är stark. Du är vacker. Och du är helt jävla underbar. Du är en helt jävla underbar människa som har räddat mig så många gånger under gymnasietiden, så tacktacktack för att du fanns i mitt liv då, och finns i mitt liv fortfarande. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Jag saknar dig.

Lovisa.

- Min bästa tjejkompis, utan tvekan. Bara att det krossar mitt hjärta att vi knappt ses, jag hatar det verkligen. Jag vill ha det som för tre och ett halvt år sedan. Då vi träffades, då vi umgicks hela tiden. Du var mitt lyckorus i skolan och även på fritiden, alla pussar och kramar från dig fick mig att överleva. Och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar det. Då det var du och jag. Fan. Du är den vackraste på jorden, en person utan dess like. Aldrig kommer någon beröra mitt hjärta på det sättet du berört det. För du accepterar och älskar mig för den jag är. Du har aldrig tvivlat på mig (vad jag vet) och jag har aldrig tvivlat på dig. Jag kommer alltid finnas här för dig. Alltid.


Tack för att du har visat mig
vad äkta vänskap är


Pojkvännen.

- Min älskling. Min hjälte. Min prins. Min pojkvän. Min sambo. Min bästa vän.. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är mitt ljus i mörkret, mina positiva tankar när allting är jobbigt, mina andetag när jag inte orkar andas själv..

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva mer, för det är så svårt att förklara äkta kärlek. Förutom att du är personen jag vill bli gammal tillsammans med. För det är det jag verkligen vill - leva resten av mitt liv med dig. Förhoppningsvis i ett fint hus med massa djur och en verkstad. Det hade varit perfekt. Fast egentligen spelar det ingen roll.. bara jag får vara med dig så spelar ingenting annat någon roll.


Jag älskar dig
igår idag imorgon
föralltid <3