24 augusti 2011

Narcissism.

- "Narcissism är en individs självupptagenhet, självförhärligande och överdrivna tro på den egna förmågan. Termen kommer från namnet på den grekiska mytologiska figuren Narcissus, en vacker yngling som blev förälskad i sin spegelbild när han såg den för första gången i en källa."


- Och nej. Jag är inte narcissist. Jag ha
r ingen narcissistisk personlighetsstörning. Jag älskar bara mig själv mer än vad dom flesta andra älskar sig själva. Och jag tycker bara att jag är snyggare än alla andra. Svårare än så är det inte. Och varför använder jag då ordet narcissist om mig själv? Jo, för att jag tycker det är roligt. Roligt att ironiskt överdriva min kärlek till mig själv.

Magda.

- Idag var det rätt svårt att ta sig ur sängen, och därför är det bra att jag är ledig. Rätt skönt att vara ledig en del dagar i sträck, det var ett tag sedan.. Även fast det suger att inte ha någon fast jobb.. Men idag är det en bra dag, för om en stund ska jag umgås med saknade Magda. Herrejävlar va jag har saknat henne. Fast ja, jag har varit riktigt arg (och besviken) på henne, och jag har trott att vi aldrig mer skulle bli vänner, men usch va bra detta känns. Hoppas bara det känns lika bra efteråt. För saken är den att hon är en del av mig. Hon fanns där för mig i mina tonår, och trots alla vår skrik och slag så ställde vi alltid upp för varandra. Ja, en del av mitt hjärta kommer alltid slå för henne. Och jag hoppas vi kan hålla ihop nu.