23 november 2011

Nytt.

- Idag, när pojkvännen kommer hem från jobbet och vi har ätit, ska vi åka till Nordby för att köpa min beställda film: Den norska supersjuka filmen Hora. Jävligt speciellt, men jävligt rolig. Och igår kväll beställde jag även dom tre sista Tre-Kronor-boxarna, för nu har vi sett klart på dom tre vi har, och eftersom jag kan betala på faktura så var det okej, eftersom det är löning nu i veckan. Och idag skickar även mamma mina röda spetsgardiner till mig, så jävla bästa kommer det bli när dom anländer så här innan första advent. Jag älskar att min mamma finns och fixar sådant som jag inte klarar av. Underbaring är hon. Och jag älskar även att pappa finns och är med mamma och hittar sådant som jag inte hittar. Ja, jag har världens bästa föräldrar.


Fina D.

- Tack för att du finns i mitt liv, och inte lyssnar på folk som inte gillar mig. Det känns så skönt att ha någon i min närhet som jag kan dela mina tankar med, utan att behöva oroa mig för att bli utskrattad eller sviken. Du är fantastisk och helt jävla underbar, och jag är så glad att jag får vara en del av ditt liv. Och så längtar jag så mycket till vår jul-mys-dag, vår tripp till Gekås och även alla andra hundra/tusentals dagar vi förhoppningsvis kommer spendera tillsammans. Tack för att du är du, och inte försöker låtsas vara någon annan.


Juligt!


Julstämning i vår söta lägenhet,
och det går inte beskriva hur mycket jag älskar det.














Inköp.

- På Gekås/Ullared köpte jag elva ramar i storleken 13*18 till mina djurfotografier (som jag tagit på Nordens ark), och så här blev slutresultatet. Är så jäkla nöjd. Det blir så mycket roligare och mysigare att komma in i hallen nu när det hänger lite mer saker på väggarna.


- Jag köpte även två stycken värmeljushållare. Så snygga.