18 juli 2011

Ledig.

- Nu är jag äntligen ledig. Och jag behöver inte anstränga mig ett dugg förrän på onsdag klockan tre, eller jo.. tvätt-tid imorgon, men det är inte förrän på kvällen så jag klagar inte. Plus att det är väldigt skönt när det är färdigt. Men nu ska jag och världens bästa pojkvän titta på allsången (den dåliga versionen - liseberg) och Johan Falk.. och så ska vi mysa, såklart!


- Måste bara tillägga en sak innan jag avslutar här: Att jag har problem med (läs: irriteras grovt på!) pinsamma människor som "inte ska lägga sig i bråk, inte vill välja någon sida, inte vill prata om det" men ändå drar upp vad den ena parten i bråket har sagt, sjuhundrafemtiotvå gånger på en dag, och även diskuterar det innerligt, hela tiden. Pinsamma människor som säger det som låter bra, att dom inte bryr sig, fast egentligen vill veta alla smaskiga detaljer och förstora bråket för att det blir ännu mer smaskigt för den som "sitter i mitten". Ja, jag gillar alltså inte folk som klagar av att dom sitter i mitten fast egentligen tycker att det är paradiset.. Därför är det sinnessjukt skönt att slippa en viss människa i mitt liv. Inte för att jag hatar henne, utan för att jag tycker att hon är pinsam. Punkt slut.

Promenad.

- Jag och världens bästa pojkvän lyxade till vår lördag med grillad flintastek, grillad majs (med smör och salt!), pommes och bearnaisesås. Mumsigt som fan var det. Sen lurade jag ut honom på en fotopromenad.

























Tjocken.










Idag.

Minus.

Förkyld som fan. Katten kissade på sin klössak. Jag och pojkvännen ses inte förräns sju ikväll. Hela sju dagar till löning, tio eller elva dagar till Uppsala/Stockholmsresan och sexton dagar till min tatueringstid.


Plus.


Halsen gör knappt ont i dag. Jag fick igång Photoshop igår. Ledig imorgon. Jag fick sötislapp av pojkvännen igår efter jobbet. Mamma och pappa kommer troligtvis till Hamburgsund i helgen. Bara en vecka till löning, en och en halv vecka till Uppsala/Stockholmsresan och två veckor till min tatueringstid!