20 mars 2012

Trä.

- Jag fick ett ryck och verkligen ville fixa trätrallbalkongen imorse, för jag avskyr verkligen den fula betongen som syns där nu. Så jag tvingade pojkvännen att hjälpa till och mäta hela balkongen, och multiplicera och dividera och ta höjd plus bred minus längd osv. Ja, vi var helt snurriga när valde att åka ned till Träminuten och kolla vad det kunde kosta. Och som vi har räknat så kan det sluta på ungefär 800 kronor, och om man jämför det med att köpa färdiga trätall i rutor (sådana man hakar ihop i varandra) så sparar vi mer än 1000 kronor. Ja, detta kan bara bli hur jävla bra som helst.


- Efter vi hade varit på Träminuten så åkte vi och letade upp pojkvännens far, han var hos farmorn så där stannade vi och blev bjudna på påskmust och kaka. Sen ringde ett bemanningsföretag till pojkvännen och vi fick åka till stora staden Uddevalla för att han skulle skriva på papper om ett jobb, så tidigt imorgonbitti ska min älskade pojkvän åka in till storstan och jobba som typ plåtslagare i en och en halv vecka. För att sedan hoppas att ett jobb som han var på arbetsintervju hos i måndags ska ringa och säga att han kan börja jobba där den 2 april. Ja, det jobbet hade verkligen varit superbra om han kunde få, så jag håller en tumme (två ger otur?).

Yes!

- Idag kollade jag min deklaration på internet, och jag ska visst betala tillbaka nästan 5000 kronor. Och ja, man kan ju bara älska det - och visst är det superduperskoj att prova på det också, eftersom jag aldrig behövt betala tillbaka förut. Hur kul som helst! Dock vet jag ingenting om vilket datum dom pengarna måste betalas in, men va fasiken, massa människor har väl betalat tillbaka på skatten så någon måste väl veta det och det borde väl även stå på deklarationspappret när det kommer. Ååh, jag är så lycklig! Ja, för så jävla tät som jag är så kastar jag gärna pengar omkring mig och ger gärna tillbaka massa pengar till.. ja, dom som vill ha.