17 februari 2012

Bäst.

Mina föräldrar är dom bästa som finns!
Min mamma är det starkaste och vackraste jag vet.
Min pappa är utan dess like, med ett hjärta av guld.

Jag.

- Idag körde jag Kapten Röd plus massa smycken-style. Snygga jag! Och på förmiddagen åkte vi till pojkvännens pappa och umgicks med honom, och vi följde med och hämtade pojkvännens lillasyster också. Fick även fixat pengar till pappan så han kan betala handledarkursen imorgon, så vi äntligen kan börja övningsköra snart. Jag längtar verkligen!








- Och imorgon ska jag ÄNTLIGEN träffa Daniela igen, ska umgås med henne hela dagen lång. Börja med storshoppning av mat och avsluta med langos och melodifestivalen. Stunderna med henne är verkligen dom bästa på hela veckan. Ja, hennes energi smittar verkligen av sig och får livet att lysa upp på ett helt obeskrivligt sätt. Och förhoppningsvis hinner jag med att ge min saknade Andrea en kram eller två också, eftersom hon äntligen hittat till bygderna igen.

Säkerhetsnål.

- Så här kul hade jag idag - jag ska dock tillägga att jag haft tre piercings i läppen så hålen finns fortfarande kvar.. får alltså igenom säkerhetsnålar/örhängen jättelätt, men tyvärr inte piercingssmycken!