2 oktober 2011

Säng.

- Jag ogillar Jysk för att jag fortfarande inte fått något sms om att våran sänggavel har kommit till deras affär på Torp. Det var ändå två veckor sedan jag ringde dit, och idag gick kampanjen ut. Och får dom då in sänggaveln nu i veckan som kommer, kommer dom då ta det ordinarie priset? Men då vill jag inte ha den. För då är det bara ett jävla falskspel från deras sida, för jag beställde den när priset var nedsatt inte nu. Men samtidigt som jag är arg angående detta och tänker på detta, så tänker jag även på om det är jag som gett dom fel telefonnummer kanske. Att dom faktiskt inte kan skicka sms till mig. Men i sådana fall får jag bara kolla upp en annan sänggavel inom närmaste framtiden.

Barn.

- Igår passade jag och pojkvännen fyra barn (till en början så var dom t.o.m. fem stycken), och det gick faktiskt riktigt bra. Dom fick i sig pannkakor till lunch, frukt till mellanmål, tacos till middag och godis/chips/ostbågar till kvällsmys. Och alla fyra följde med till affären en snabbis, och alla fyra var sedan med ute och lekte och spelade fotboll. Och vi pysslade också, tre fina båtar blev det!






- Ja, jag och pojkvännen kommer bli bra föräldrar i framtiden. Dock räcker det gott och väl med en. Fyra är alldeles för många.

Hopp.

- Snubben på Skatteverket kunde inte hjälpa mig och pappa med adoptionen, och det kändes ju riktigt surt. Men han rekommenderade en jätteduktig (och hyfsat billig) jurist, som pappa ska ringa imorgon. Så än finns hoppet kvar. Än finns det en chans att min högsta önskan går i uppfyllelse.