7 april 2013

Ja!



Bebisar!

Såååååå hääääär glad var jag när jag kom hem till mina sötnosar igen! Har saknat dom så mycket! Och det är faktiskt inte mycket som är lika underbart som att ha en gosig liten kattbebis i famnen. Så alltså... jag får kidnappa hit mina föräldrar så jag har allt det bästa på ett och samma ställe!





Middag!



TrioDerant!

I lördags så spelade mina vänner i Trio Derant på The Dubliners i Göteborg, så jag tjatade på mor & far att vi skulle åka in dit - så efter några glas vin/öl/groggar så åkte vi - tummen upp för att mina föräldrar tyckte dom var bra, så vi inte åkte dit i onödan! Och sen att dom ropade på mig från scen är ju alltid kul! Men det bästa av allt: Världens bästa Linnea kom dit! Så jag fick kramas i mängder! Och sen fick jag dansa med henne!!! Helt underbart. Precis som förr, som på Ormen! Jag älskar't!













Volvo!

Bara för att jag tog med mig min mor på Sundström-spelning på fredagskvällen, så fick pojkvännen åka till Volvomuséet på lördagsmorgonen. Och där fanns några saker som min älskade far har byggt (stolt dotter!!)! - så på dom tre sista bilderna här nedanför är saker som han svetsat/byggt/osv. Han är bäst!