10 februari 2012

Gala.

På tv nu: QX GAYGALA 2012!

Rött.

- Idag jobbade jag mitt tredje pass denna veckan, och imorgon bitti är det dags för mitt fjärde och sista. Ja, usch va skönt det har varit att jobba denna veckan, efter två veckors ofrivillig semester (plus några veckor till fast då med ett arbetspass varannan vecka typ..). Nu har det alltså blivit ett kvällspass med Britt (Britth? Brith?) i onsdags, ett kvällspass med Jenny igår och imorse satt jag i kassan hela passet och pratade med alla saknade kunder/arbetskompisar/Bengt som frontar varor/han som kör blommorna. Bäst är ni allihop! Och imorgon till tre ska jag jobba med Britt igen, och saknade Erica. Min fina Erica! Jag älskar't!


- I onsdags kväll, efter jobbet, så tröttnade jag på min utväxt så jag färgade hela håret rött. Supernöjd är jag. Och det var riktigt skönt att ändra sig lite eftersom det var ett tag sedan - och ja, jag klippte även lugg igen.





- Imorgon är det lördag igen. Vilket innebär melodifestivalen med världens bästa Daniela, och våra karlar, och denna gången är det vår tur att bjuda på mat eftersom vi ska gosa ihop oss hemma hos mig och pojkvännen. Och det vankas hamburgare till mysmat - börjar nästan dregla av bara tanken på det. Mumsigt. Och en sak till.. jag beställde hem Kinect Sport season 2 i början av veckan, och det damp ned i brevinkastet igår innan jag gick till jobbet, vilket ledde till att jag inte kunde spela det igår såklart.. men nu så jäklar! Tennis, golf, baseboll, pilkastning, amerikansk fotboll och skidor. SUPERKUL!