24 februari 2012

El.

- Den första juli 2009 flyttade jag in i min älskade lägenhet, och då fick jag ett brev från Fortum där jag fick välja själv vilket elhandelsavtal jag ville ha eller så kunde jag bara strunta i brevet så valde dom något åt mig. Jag struntade i brevet, för hur skulle jag kunna veta vad som var bra eller dåligt? Men nu, lite mer än två och ett halvt år senare, så bytte jag faktiskt elhandelsavtal. Tro det eller ej! Men efter har kollat runt lite så verkar det vara hyfsat mycket billigare, så om tre månader får jag se om jag gjorde rätt val eller inte - fast det är ju alltid kul med lite förändring. Och usch va vuxen jag känner mig!

Köra.

- Igår morse ringde andrachefen från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in i några timmar, och jag tackade såklart ja - helt logiskt eftersom jag måste ta vara på varje arbetstillfälle då det knappt blir något jobb nu. Segt men jag får vara glad för det lilla. Och efter jobbet hade jag fått hem ett brev från Transportstyrelsen där pojkvännens pappa blev godkänd som handledare för mig, så det var bara att börja tuta och köra. Dock blev det bråk om vem som skulle åka med mig när jag körde, men det ordnade upp sig när jag fick förklarat mig och efter att jag hade slutat skaka och slutat vara skitförbannad så satte jag mig i bilen och började övningsköra. Så jävla kul var det! Och pojkvännen och hans far tyckte jag var jätteduktig, trots att jag inte kört på typ ett år. Ja, jag lyckades t.o.m. komma upp för en liten backe efter att jag var tvungen att stanna där eftersom det var stopp-plikt - det trodde jag aldrig att jag skulle klara av, men jag börnade som fan och upp kom jag, och jag lyckades även parkera I parkeringsrutan när jag övningskörningen var slut. Usch va stolt jag var över mig själv. Och tusen tack till pojkvännen och hans far som hjälper mig med detta!


- Idag började vi dagen med att städa lägenheten, och det är så sjukt skönt när det är färdigt och bra att ha det fint imorgon när världens bästa Daniela och hennes Tommy kommer hit för att melodifestivalsmysa. Jag längtar så mycket! Dock skulle även mor och far komma hit och hälsa på, men dom kommer inte förrän nästa helg.. tråkigt, men skönt att få träffa dom då i alla fall. För jag saknar dom verkligen superdupermycket. Men denna helgen kommer bli superbäst ändå, för imorgon kommer den finaste vännen ever hit som sagt och idag blir det tacomys med pojkvännen.