6 juli 2011

Pappa.

- Pappa ringde för en stund sedan och berättade att han och mamma ska till Hot Rod'n i Hamburgsund på lördag. Om det blir fint väder, dvs. Så nu håller jag tummarna hårt för att det inte ska bli kasst väder, för jag saknar dom så himla mycket. Fast iofs så saknar jag dom redan dagen efter jag träffat dom. Jag hade velat ha dom här varje dag, dock vet jag att det inte hade fungerat men man kan ju alltid drömma. Men på lördag ses vi förhoppningsvis i alla fall, och det gör mig så sjukt glad. Helgen blir inte bara bäst som jag trodde, utan ännu bättre ändå.

- Och så berättade pappa något komiskt från dagen då jag, pojkvännen och vänner åkte till crusingen i Lysekil. För den första bilen jag fotograferade den dagen, på väg till Lysekil - en kopparfärgad pickup (se bild) - tillhör en av hans kompisar. Och då har pappa inte ens sett den färdig, utan bara i delar, så han fick söka på registreringsnumret och ja, den var det. Världen är fruktansvärt liten ibland.

Bra.

- Nu sitter jag här vid datorn, med världens sötaste katt i knät. Och i slutet av denna månaden blir vår tjej stor, hela ett år. Ja, annars händer inte mycket här.. börjar jobba klockan tre till stängning, så det är ingen idé att dra igång att göra något speciellt nu. Antingen säger jag så för att det är så, eller för att jag är lat - välj själva. Och imorgon är jag ledig (med undantag för tvätt-tiden). Skönt. Dock har det varit underbart att jobba dom senaste veckorna, då jag har fått jobba nästan bara dagspass. Jag älskar't. Fast kvällspass (och helgpass) är också kul, då man får bestämma mer själv och jobba sjävständigt på ett sätt som man inte kan när alla är som hökar över en. Nej, så vulgärt är det verkligen inte. Men det är en annan känsla när man kommer till ett nästan tomt arbete, alltså tomt på kollegor, inte kunder. För utan kunder skulle det bli gött trist. Och en annan sak som gjort dom senaste dagarnas arbete roligare är dom nya sommarjobbarna, som man får hjälpa i kassan. Ja, det är så underbart för mig att visa andra vad jag kan, att lära andra saker som jag är duktig på. Det är inte ofta det har hänt, så nu stärker detta verkligen mitt självförtroende på ett plan som verkligen behöver stärkas. Det gillas.

- I helgen är det Hot Rod i Hamburgsund och Carneval i Grebbestad. Och min prioritering är Hot Rod'n, med min pojkvän och min systemkamera (såklart). Och det hade kunnat bli en av dom bästa helgerna ever om mamma och pappa skulle dit. Dom brukar vara där varje år, eftersom dom känner typ alla där. Men i år har jag inte hört dom prata om det.. och mamma svarade inte på den frågan i sms't hon skickade förut, och pappa är på jobbet och har inte svarat överhuvudtaget. Men det är egentligen ingen brådska, vi ska inte dit förrän på lördag efter att jag har jobbat klart. Men det hade varit bäst om vi kunde träffa dom där, jag saknar dom så sinnessjukt mycket. Och på söndag blir det som sagt Folkrace i Kungshamn. Ja, en bilfull helg alltså. Vilket kommer innebära en väldigt glad pojkvän eftersom han älskar bilar, och en väldigt glad jag eftersom jag kommer ta med mig systemkameran på båda evenemangen, och jag älskar att ta kort på bilar och andra roliga saker. Ja, detta kommer bli en bra helg, det känner jag på mig.

- Idag fick jag hem min Saw-box, filmerna 1-6. Och igår damp boken om kungen och mina åttiofyra fotografier ned i brevlådan också. Dock fick jag ett mail från cdon.com imorse, där det stod att vissa paket/brev hade fått fel brev-id och kunde därför bli försenade. Fast för mig gjorde det ingenting, eftersom jag tänkte att jag får filmerna när jag får dom, men så kom dom med brevbäraren senare i alla fall. Så jag fick alltså filmerna plus rabattkoden som dom skickade med på mailen, som en ursäkt för att paket kunde bli försenade. Bra deal, tycker jag.