17 mars 2011

Äntligen.

- Inatt sov jag så j-vla bra. Bättre än på flera månader, och det behövde jag verkligen. Vaknade dock vid fem, eftersom katten vaknade då.. men jag öppnade bara balkongdörren och sen fick jag sova vidare. Och vid sex-halv sju vaknade pojkvännen och gjorde sig i ordning för att åka till jobbet, och innan han drog snodde jag några pussar. Det är ett måste. Sen kunde jag faktiskt sova vidare (det har jag inte lyckats med innan!) och vaknade strax efter åtta. Och då hoppade världens sötaste kattunge upp i sängen och nockade mig. Det är kärlek. Så där låg vi i en halvtimme, hon spinner som fan och jag bara njuter av att vara utvilad och av att vara omtyckt, på riktigt. Djurs kärlek är alltid äkta.

- Efter frukosten blev det vårens (?) första promenad. Jäklar va jag längtar tills det blir varmare, så jag kan börja gå mina långpromenader. Och under tiden jag är ute och går, så går jag förbi jobbet och lämnar nycklarna från arbetspasset igår kväll. Underbart arbetspass var det, inte jobbigt alls. Trots att jag inte jobbar så ofta nu. Nej, det var helt perfekt faktiskt. Mycket kunder och underbar arbetskompis. Vad mer kan man begära? Och efter promenaden så hamnade jag här framför datorn, fast först blev det några sit-ups. Ja, jag känner att jag behöver det. Det har blivit alldeles för mycket sockersaker det senaste. Och det gör inte mig själv glad. Nej, den ångesten vill jag helst slippa.

- På lördag jobbar jag morgon och hoppas med hela mitt hjärta att mamma och pappa kommer hit och hälsar på. Eftersom pappa var sjuk förra helgen när dom egentligen skulle komma hit. Nej, nu ska jag se om jag hittar en födelsedagspresent till mamma som fyller år i april.. Jag älskar er mest i världen.


MV!

- Jag vet att jag är svår att leva med.. Men förlåt förlåt förlåt för allt jag gjort, eller borde ha gjort. Förlåt förlåt förlåt för allt jag sagt, eller kommer att säga. Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt.. Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd.