21 september 2011

Händelser.

1. I måndags ringde pappa och berättade att tingsrätten ville ha in ett brev till. Ännu ett brev. Fast kvinnan som ringde (som verkar vara den personen som tar hand om vårt ärende) ställde frågan till pappa i telefon, och tyckte att dom kunde ta det muntligt. Vilket var riktigt snällt. Dock var frågan patetisk: "Har du fått något vederlag för att genomgå denna adoptionen?". Typ så. Vilket betyder: "Har du fått betalt för att adoptera Anna?". Helt jävla sinnessjukt. Fast visst, det finns säkert folk som betalar andra för att bli adopterade. Men så är det inte här. Och det var bra att han bara behövde ta det muntligt, och inte behövde skicka in ett brev till. Så nu hoppas vi att adoptionen snart går igenom, för det verkar som det var den sista frågan om hade. Så snart så jävlar! Snart har jag en riktig pappa!

2. Igår morse och inatt grät jag och fick rejäla psykbryt. Min katt är för galen på nätterna så jag kan inte sova. Fast nej, inte galen, utan hon är bara överallt - framförallt vid sladdarna vid tv:n. Och jag hatar när hon är där, och jag skrämmer bort henne, sprutar vatten på henne osv men efter en stund är hon där igen. Och jag kan inte somna om.. och så har det sett ut i ett år nu. Så nu försöker jag hitta någon som antingen har katter som kan leka slut på min katt på dagarna så hon sover på nätterna, eller hitta någon som kan låna ut sin katt till mig - ja, som ett prov på om vi behöver skaffa en katt till. Alltså se om dom leker slut på varandra på dagarna och sover på nätterna, eller om båda blir galna på nätterna. För inatt var det nära att jag gjorde valet att göra mig av med henne, för då mådde jag verkligen skit. Fast nu kanske jag slipper det, vilket jag verkligen hoppas. För trots att hon är skitjobbig på nätterna så älskar jag henne över allt annat. Hon är min lilla ögonsten.

3. Igår jobbade jag i Grebbestad, och jag fick en viss person att skratta hela tre gånger. Värsta sensationen.

4. I helgen åker vi antagligen till Ed eller Uddevalla för att bowla, pojkvännen vill verkligen det i alla fall. Och jag vill det också, trots att jag suger på det. Dock jobbar jag lördag och söndag. Men lördag på dagen och söndag på kvällen, så på lördag kväll passar det bra att åka iväg. Och då kanske jag får i mig en öl eller två, men bara kanske..

5. På fredag är det löning. Underbart. Och då blir det att lägga undan pengar till sängen. Ja, snart har vi en helt ny (och större) säng. Helvete va jag längtar!

6. Och här kommer bilder ifrån min och älsklingens promenad förra veckan: