22 augusti 2011

Pappa.

- Idag köpte jag äntligen min efterlängtade externa hårddisk, och den funkar kalasbra. Så nu har mina fotografier ett bra hem. Och på tal om annat.. jag älskar dig, pappa. Superdupermycket. Du och mamma är mitt liv. Och jag älskar er för att ni kämpar så hårt för att du ska kunna adoptera mig. Vad gör jag liksom?! Bara sitter här och hoppas på att det går igenom snart. Det finns inget annat jag kan göra.. fast egentligen vill jag bara ringa till dom tusen gånger och skrika, gråta, skratta och berätta att du är den enda pappan jag har. Ja, du ÄR min pappa. Varför kan dom inte bara förstå det?

Smart.

- Idag skulle det varit första måndagen på min ofrivilliga semester. Men icke.. i fredags på mitt kvällspass undrade chefen om jag ville jobba idag, och eftersom det kommer bli knapert med jobb i höst så tackade jag självklart ja. Fast just nu ser sängen mer inbjudande ut än stolen bakom kassan, men det ändrar sig förhoppningsvis snart! Och igår kollade vi på en 240 i Uddevalla, dock har älskade pojkvännen äntligen lyssnat på mig och valt att fixa i ordning sin 940 istället för att skaffa en ny. Ja, för den bilen han har är alldeles för bra för att bytas bort. Så ibland är det tur att han lyssnar på mig. Jag har rätt bra saker att säga, om man undviker att lyssna på det som inte är bra. Väldigt smart är jag så här på morgonkvisten..




- Och just det ja. Igår köpte jag två nya växter (eftersom jag lyckats döda några stycken hemma...). Denna gången blev det en vanlig grön, liten växt och en kaktus. Jag är görnöjd. Och jag är även duktig som planterade om dom och hade mig.. nu hoppas jag bara att dom överlever. Ett tag i alla fall. Dock har min tre största växter klarat sig, så jag håller tummen. Och på tal om växter och så, så längtar jag sjukt mycket tills jag köper hyllor av olika slag så jag kan slänga upp fler växter på dom - jag kan ju inte ha dom i "katt-klättrar-eller-katt-hoppar-längd". Så usch va jag längtar till det, och tills jag (vi) har köpt nya mattor.