17 oktober 2011

Langos.

- I lördags var jag och pojkvännen hos Daniela och hennes karl Tommy, och jäklar va mysigt det var. Även fast man inte gjorde jättemycket, så var det helt underbart. Vi drack lite cider, vin och öl, och åt hemmagjorda langos - underbara, supergoda hemmagjorda langos. Och jag hoppas att jag och Daniela hittar på något snart igen, för fasiken va roligt jag har med henne, och det känns så underbart att ha en vän som har samma intressen som jag - fota, skriva, pyssla, prata om saker och människor men ändå inte snacka skit som många andra gör, wordfeud. Ja, en underbar vän är hon. Och vi håller tummen för att hon vinner pysselkitet på tradera, så vi kan ha en mysig och julig pysselstund så här strax innan jul (ja, långt till jul är det faktiskt inte...).

Nordens ark.

- Igår var jag, pojkvännen och hans lillasyster på Nordens ark, och kollade på djur. Och jag hade självklart med mig min systemkamera och vissa bilder blev görbra.. när djuren ville visa sig. Det är ju faktiskt en viktig faktor när man ska fotografera vilda djur, men även fast vi inte såg några vargar så var dagen perfekt - tigrar, snöleoparder, pandor, järvar, leoparder, renar och så vidare, och så vidare.. Tur att jag blir så rastlös på söndagar så jag kom på idén att åka tid, dock skulle jag även vilja åka till Bullarens djurpark men det fick bli en annan dag, och idag är det stängt.










Och efter besöket på Nordens ark så åkte vi till Torp med Johan, för han skulle köpa saker till mjödbryggning, dock var jag hundra på att affären han skulle till hade flyttats in till stan och även var stängd på söndagar, men han har en tendens till att inte lyssna på mig. Men tjii fick han. Fast grabbarna var ändå glada för det, för dom köpte varsitt luftgevär på Jula. Och igår kväll var vi i skogen och sköt burkar, och jääävlar va kul det var. Jag blev grym, tillslut, och grabbarna tyckte jag var jätteduktig. Så nu vill jag ha ett eget luftvapen - dock vill jag ha en luftpistol, och inte ett luftgevär. Men jag får se hur det blir, för det pistolkitet jag har tittat på kostar strax under tusen kronor, men eftersom pojkvännen ville köpa ett gevär till mig, så kan han ju betala hälften av pistolen istället. Asbra deal, tycker jag.