4 januari 2013

Fredag.

Idag har jag som sagt städat lägenheten, sen när karln kom hem så åkte vi hemifrån för att få bort en skrotbil - vilket tog en stund eftersom bromsarna satt fast, men tillslut så klarade dom det och vi har ett problem mindre i våra liv. Äntligen! Och till middag blev det hamburgare och till efterrätt en supersmarrig morotskaka! Bra och lugn fredag!



JagÄlskarDig

Jag & världens bästa pappa vid en kramhållplats i stora staden Göteborg, när vi var på väg till Jul på Liseberg - vår årliga, världsbästa tradition!

Instacollage.

Jag är frälst i appen instacollage, för den appen tillsammans med bästa iPhone-kameran är kärlek! T.o.m. en tripp till tvättstugan kan bli superrolig tack vare den! Och en kväll med tassimo-chokladmjölk och ballerina kladdkaka ska vi inte tala om. Och gjorde även ett collage med bilder på ett kryddhus som jag fick av äldsta brodern i födelsedagspresent - längtar till våren så jag kan ha tre söta kryddplantor i den!





DrawSomething.

Jag har blivit förälskad i appen Draw Something - trots att jag inte kan rita för fem öre, fast det gör bara saken roligare. Dock är jag så trött på vissa jag spelar emot... hur kul är det att skriva orden man egentligen ska rita?! Syftet med hela spelet är ju att rita svaret... Idioter. Ja, jag har inga stora problem i mitt liv nu för tiden, så därför kan en sådan småsak göra mig irriterad. Plus att jag nog har för mycket fritid.









GottNyttÅr!

Bättre sent än aldrig... Här kommer tre collage från min nyårsfestlighet, som ägde rum i Lur hos pojkvännens kompis tillsammans med pojkvän, hans lillebror, killkompisen som vi var hos och en killkompis till. Ja, jag umgås helst med karlar - det blir mindre drama så!





Puss!

Mina älskade, fina, söta, galna, underbara och bästa katter. Ni förgyller mina dagar - jag älskar er varenda microsekund av mitt liv!







Vinst.

I mitten av december vann jag en Tassimo-kaffemaskin i Coops julkalender (värde: 995kr), och jag kan inte beskriva hur glad jag blev när jag fick deras meddelande om att jag vunnit!



Snö.

För ett tag sedan så var det fullt med snö på min älskade balkong, och så här fint var det på kvällen tillsammans med mina vinterväxter och ljusslingor.

Städ.

Idag ska julen bort, idag ska allt glitter in i förrådet och julgardinerna ska bytas mot några som får en att längta lite extra mycket till våren. Ja, nu är det dags att gå mot ljusare tider. Mot en vår och sommar full med jobb, kärlek och fina vänner. Och kanske någon festlighet då och då, fast flest fyllechaffis-nätter. För nu när jag har körkort så får min älskade pojkvän dricka när han vill, hos vem han vill, för nu kan jag hämta honom vart som helst och åka hem när jag vill. Helt underbart!