6 oktober 2011

Val.

- Sextonde mars tvåtusensex gjorde jag ett av mina största val i livet. Och nu, efter många år av tvivel, vet jag att jag gjorde rätt val. Jag vet att jag aldrig skulle klara av ett barn, jag vet att jag aldrig skulle orka med någon som behövde mig dygnet runt när jag inte ens orkade med mig själv, jag vet att jag räddade livet på barnet genom att ta bort det - för att föda fram ett barn när man är sexton år och jävligt deprimerad, i en värld som man känner är den sjukaste och mest orättvisa man har skådat är så fel. Visst hade det känts spännande med en liten kis på fem år som sprungit runt här och ropat "mamma", men tänk då vad jag hade missat i mitt liv? Tänk alla bra stunder jag hade gått miste om? Tänk om jag då aldrig hade träffat min nuvarande pojkvän? Ja, det var mitt livs största val men jag vet att jag valde helt rätt. För att jag har hela livet framför mig, och är det meningen att jag ska ha barn så kommer det komma när tiden är rätt, som den inte var då, för fem och ett halvt år sedan.

Patetiskt.

- Jag klarar inte av vuxna människor som utnyttjar sina egna barn, pengamässigt eller bara genom att aldrig visa någon tacksamhet till barnen eller aldrig bryr sig ett skit av vad barnet tycker och tänker. Ja, jag vet och har hört talas om några stycken som är sådana, framförallt mammor. Mammor som skiter i sina barn och bara tänker på sig själva, bara utnyttjar för att tjäna på det själva. Mammor som inte ens förtjänar att kallas mammor. Mammor som aldrig borde ha skaffat barn, men utan den händelsen hade några fina människor aldrig kommit till. Fina människor som är för snälla för att säga ifrån. Fina människor som blir utnyttjade gång på gång för att dom har fått föräldrar som egentligen inte bryr sig ett skit. Fina människor som är så vana vid det dom utsätts för så dom fortsätter att säga "men hon är ju trots allt min mamma.." i alla situationer, i alla stunder, i alla tider. Fina människor som egentligen förtjänar så jävla mycket bättre.

.

Tröja.

- Shoppingen skulle ligga på is. Ja, det var så jag skrev i förra inlägget.. men vad gjorde jag inte alldeles nyss då? Jo, beställde två likadana tröjor. En till mig och en till pojkvännen. Dock vet jag inte ens om han vill ha en sådan tröja, men hallå - gratis är gott!

En bild säger mer än tusen ord.