24 oktober 2011

Mikael.

- Jag har världens finaste pojkvän. Ja, han är verkligen utan dess like, för vem fan mer i världen hade stått ut med mig nästan tjugofyra timmar om dygnet? Vem fan mer hade orkat höra på mitt eviga tjat eller orkat torka mina tårar? Han är bäst, bäst och åter bäst. Och utan honom så vet jag inte vart jag skulle tagit vägen, för bara några timmar utan honom känns som en evighet. Ja, min pojkvän kanske inte är den mest romantiska personen som vandrat på denna jorden, men han är kärleksfull på sitt sätt och jag älskar varenda sekund med honom. Och sen hans leende, hans vackra leende..


Ja, helvete va jag älskar dig.

.

Ju mera dom spottar på mig,
desto snabbare kommer jag blomma.

Kapten röd - Ju mer dom spottar

Sinclair.


- Ikväll åker vi in till min gamla gymnasieskola, för att kolla på pojkvännens lillebror och hans projektarbete. Och det kommer kännas väldigt konstigt - att åka till skolan som fyllde mitt liv med kärlek och hat i tre års tid. Tre år av obeskrivlig lycka och hemsk depression. Tre år av skratt, kramar och pussar. Tre år av tårar, rakblad och blod. Tre underbara men ändå fruktansvärda år. Dock ångrar jag inte en sekund, jag fick mitt betyg, jag tog studenten och jag tog med mig några av mina bästa vänner därifrån (eller ja, dom följde med mig därifrån och släppte inte taget om mig).








Mys.

- Igår var vi inne på Torp, jag och min fina pojkvän, dock var jag alldeles för snål för att köpa massa julpyssel. Så jag satsar troligtvis på att köpa massa glitter i jul istället, och hänger upp överallt, och ljusslingor. Jag älskar't. Dock inhandlade jag faktiskt en julsak, en glittrig prydnadsgran som lyser. Så vackert! Och här nedanför är det en bild på den, och på mina nya underbart mjuka och sköna tofflor.