2 april 2011

Tack.

- Jag vill tacka alla föräldrar som uppfostrar sina barn till att säga tack. Och även tack till de barnen som är självupplärda och förstår innebörden i detta respektfulla ord. En enkel, vanlig och för vissa fullkomligt omöjlig gest.. För mig är det i alla fall en självklarhet, gör någon något för mig så tackar jag givetvis. jävla jobbigt är det inte att säga ett ord, på bara fyra bokstäver. Ja, jag tycker det är totalfel att inte tacka för sig, jag tycker det är respektlöst och ouppfostrat.

Bra.

- Idag har jag övningskört och även gjort en priskontroll i en affär här i närheten, det var faktiskt riktigt kul. Mycket roligare nu när pojkvännen var med och umgicks med mig, inte som för två år sedan när jag var där ensam, precis hade börjat på Konsum och var rädd för hela världen.. Och körningen var helt fantastisk, dock tar jag upp kopplingen för fort osv. Men va fan.. man övningskör för att lära sig.


- Och när vi ändå är inne på bra och roliga saker, så jag har äntligen fått svar på min fråga om det är jag som är problemet. Att det är jag som gör personen så grinig, att personen inte tycker om mig. Men så är inte fallet. Det finns faktiskt en anledning att det är som det är, och jag är så glad. Och tacksam för att jag fick reda på detta. Jag behövde det.