29 januari 2012

Suck.

- Den första juli tvåtusennio flyttade jag in i denna lägenheten, för alltså snart två år och sju månader sen, men ännu har ni inte kommit och hälsat på. Inte en enda gång. Och egentligen så bryr jag mig inte, för jag klarar mig så himla bra utan er - och det har jag alltid gjort. Men på något sätt hade det ju varit en vänlig gest att komma och hälsa, fast jag vet att ni inte tycker att jag är lika bra som dom andra. Jag vet att ni inte gillar mig som dom. Och egentligen så skiter jag i det - om det inte hade varit så att jag faktiskt saknar en av er.. jättemycket.



En halvtimme tar det för er att åka hit
EN HALVTIMME
Fy fan för er!

Lovisa.

- Jag tvivlade. Ja, jag tvivlade för första gången sen den femte oktober tvåtusensju. Jag trodde att allt var slut, jag trodde att vår vänskap var helt förlorad. Men då damp det ned ett mail på facebook från den vackraste i världen, och mina ögon började tåras. Du är mina andetag, och en dag kanske vi hittar tillbaka till varandra.

Helgen.

- Mestadels av helgen har spenderas hos pojkvännens föräldrar eftersom pojkvännens lillebror var hemma, så det har blivit massa mys med djur, tv-tittande och tvspelsspelande. Och igår morse åt vi fattiga riddare till frukost - fy fasiken va gott.




Tjocken och hennes syster (inte från samma kull) nedanför. Lika?