20 juli 2011

Saknad.

- Jag hade inga hål. Wiiieehoo. Bara tandsten, men vem har inte det? Men dom tog i alla fall bort det, och det gjorde ont.. alltså är jag jävligt glad att jag inte har problemtänder så jag får borra och skit, då hade jag dött. Och så är jag görglad att jag inte har så där äckliga gula rökartändar som aldrig är borstade, jag ser ett par framför mig och det är skamligt att jag måste se dom rätt ofta.. ja, saken är ju den att man vill ju spy när man ser dom, men det går inte att sluta att stirra. Som när det kommer förbi en ful människa t.ex. Men nej, nu var jag elak. Fast det där med tänderna får faktiskt personerna skylla sig själva med, för så svårt är det inte att borsta tänderna morgon och kväll. Faktiskt.


- Idag har jag haft en liten nostalgiafton (läs: morgon), för jag har skickat några mail till personer jag saknar, personer som betydde mer än livet för mig när jag var yngre, personer som jag har slarvat bort i tron att jag hittat något bättre. Men va fan är bättre än bästa vänner, egentligen? Oftast var det ju jag som gjorde fel (nej, nu ljög jag.. det var alltid mitt fel). Inte DG's, MG's, AQ's och JC's i alla fall. Fan, jag skulle hållit fast vid dom under gymnasietiden, så hade jag kanske haft dom kvar nu. Men det är lätt att vara efterklok..

Tand.

- Igår var jag ledig, görskönt var det. Dock spenderades hela dagen framför datorn och i tvättstugan, men det var underbart att få redigera bilder osv vid datorn, sådant som jag älskar att göra, och sedan få tvättat tvätten - underbart när det är färdigt. Och nu sitter jag här igen, fast om mindre än två timmar ska jag till tandläkaren. Detta är den sista gången det är gratis för mig, så man ska ju inte klaga. Men fy fan va jag inte gillar det, så hoppas mina tänder är lika bra som förr. Och efter tandläkaren så ska jag jobba stängning, vilket jag ska göra imorgon också. Sen är det bara dagspass planerade (förutom två fredagar, en lördag och en söndag i augusti, men det är ok.


- Jag måste berätta om hur jag gottar mig i en annan persons olycka, hon verkar dock inte må bra alls.. och visst, det är tragiskt. Men efter vad hon gjorde mot framförallt mig när jag gick i gymnasiet, men även mot mina dåvarande vänner så förtjänar hon detta. Ja, jag tyckte hennes patetiska "jag-vill-dö" var ett pinsamt sätt att få uppmärksamhet på redan då, och det tycker jag fortfarande. Så ryck upp dig för fan!