11 oktober 2011

Ogilla.

Jag ogillar dig. Som fan. För efter vad du gjorde så borde du inte få vandra på denna jorden längre. Allt dåligt som sker i ditt liv förtjänar du, och det är inte taskigt menat från min sida - det är bara sant.

1. Att du ens kan säga orden "du är min bästa vän" till min pojkvän, för att timmen senare bara förstöra för honom, och för mig.

2. Att du ens kan sitta och tycka så förbannat synd om dig själv, när du grävt alla gropar själv. När det är du själv som sätter dig i dom situationerna du sitter i, det är du som orsakar din egna olycka. Så i fortsättningen kan du bara hålla käften och försöka ordna upp ditt liv, istället för att tro att folk kommer tycka synd om dig. Det är inte ett dugg synd om dig, för allt är ditt egna fel. Och ingen kommer försöka hjälpa dig därifrån.

3. Att du ens kan säga att du ska slå någon i magen, för att personen kanske bär ditt barn och för att hon inte vill göra abort. Det är du som är problemet, inte hon och verkligen inte barnet i hennes mage. Du är patetisk som ens förespråkar att misshandla folk för att du satt dig själv i en knivig situation, för att du inte kan hålla snoppen i styr.

Då.

- Dålig uppdatering IGEN. Men jag jobbade fredag och lördag, och efter jobbet i lördags kom Linnea hit (Underbara, vackra människa. Jag älskar dig idag, imorgon och i resten av våra liv. Tack för att du alltid finns vid min sida). Och i söndags körde vi ned henne till Göteborg, och gjorde ett snabbt besök på Ikea, där jag och pojkvännen köpte en sänglampa och ett överkast till vår nya säng. Och det blev inte bara hejdå-kramar med Linnea och besök på Ikea i Göteborg, utan vi gjorde även ett överraskningsbesök hos mamma och pappa (Ååh, jag älskar er mest i världen. Utan er är jag inte ett skit). Där fick vi kramar, supergod middag och jag fick överta tre av pappas jeans. Han är bäst, och jag älskar jeansen!