11 januari 2012

Soluppgång.

- Igår morse var det finaste soluppgången sen i somras. Så fint.




SNÖ.

- Det snöade jättefint i måndags kväll och det höll sig kvar igår, så vackert. Dock märks det inte ett dugg idag att det var fullt med snö ute igår... så tråkigt.







Nytt.

 - Jag köpte två nya hyllor på Ikea i lördags, och pojkvännen skruvade upp dom i måndags. Och shit va nöjd jag blev, så fint! Ska bara fylla dom med mer växter och fotografier! Och längst ned är det bild på vår säng med massa kuddar och min supermysiga filt som jag fick av jobbet i julklapp, dock saknas det fårskinnsplädar på vardera sida sängen men dom är beställda (som ni redan vet) och anländer förhoppningsvis till veckan!



Rosor!

-I september fick jag två silvriga rosor på taggtråd (bild längre ned) av pappa, som han hade gjort. Och för några dagar sedan berättade han att han hade gjort rosa sådana (bild längst ned), och då sa jag att lila rosor hade varit ascoolt och att jag hade velat ha det - i lördags anlände vi till Göteborg, och i mina föräldrars vardagsrum stod två lila rosor och fan va glad jag blev. Pappa är verkligen bäst! Han hade åkt runt hela Göteborg när det var röd dag och letat efter lila färg. Fan va jag älskar honom.