2 februari 2012

Bra!

- I tisdags var jag och pojkvännen hemma hos Daniela och Tommy, fast den sistnämnda jobbade, så vi tre andra bakade muffins i mängd. Dock blev den första satsen inte alls bra.. eller jo, smeten var supergod, men det blev ju inte direkt muffins - utan det blev typ söta scones? Men däremot kladdkakemuffinsarna var underbara, så goda! Fast jag åt mig rätt mätt på all smet men en muffins med glass gick ned i alla fall. Och sedan när Tommy slutade jobbet så blev vi bjudna på middag, sötnosar är ni! Köttfärs-vitkåls-röra i pitabröd blev det, supergott!




Hon gillar mig, egentligen. Det vet jag!



- Idag fick jag ÄNTLIGEN hem min Kapten Röd-tröja och jag älskar den. Bara en enkel vit tshirt med ett vackert rött tryck. Ja, så jävla fin!





Jag är så jävla nöjd med min tavla.

Äntligen.

- Min allra första bästis har äntligen skaffat Facebook! Så nu kan jag prata med henne när som helst, underbart, och i sommar får jag och pojkvännen kanske bo hos henne om vi åker till Stockholm. Det hade varit superkul, för vi har inte träffats på fem år.. jättetråkigt. Men det är en bit till Stockholm och vi har inte alltid tid att ses när jag väl tar mig dit..