2 mars 2011

Borta.

- Det känns konstigt.. För om några helger kommer jag bli ensam för första gången på nio månader, om inte mer. Och med ensam menar jag alltså i mer än en dag plus en kväll. Detta blir två-tre dagar, en-två nätter. Hemska tanke. Fast självklart ska han få åka iväg och festa när han vill, vart han vill och med vem han vill. Jag hoppas bara att han inte är som alla andra.. så det inte blir som en annan gång jag blev lämnad i några dagar. Fast nej, denna gången är det annorlunda. Han älskar mig. Det vet jag. Det är bara min psykiska ohälsa och dom populära dumma tankarna som spökar, men det går över...

Längtan.

- Jag längtar till nästa helg. Om det blir som jag hoppas förstås.. ja, för jag hoppas att min älskade mamma och min älskade pappa kommer hit och hälsar på. Det hade varit bäst, för jag saknar dom så himla mycket! Vi har inte träffats sen helgen innan jul, och det är hemskt längesen.. utan dom känner jag mig så tomt.

Tjockisen.

- Min och min pojkväns lilla bebis. Den sötaste katten i världen och hon är inte ens ett år, vilket innebär att hon inte är populär av mig vid fem-sex tiden på morgonen.. hon är galen. Och vägrar verkligen låta mig sova.. så det blir att sova när hon vill sova, några timmar senare. Men vad gör det? Hon är bäst annars.