15 augusti 2011

Mm.



Gimp.

- Idag efter jobbet laddade jag hem gimp, ett fotoredigeringsprogram som min storebror rekommenderade. Och det var helt okej. Det bästa var att det är på svenska, och lagligt, och gratis. Och här är min första redigerade bild därifrån:

- Imorgon är det dags för jobb igen, dagspass, och jag har fått den stora äran att beställa frukt&grönt till onsdag. Ååh fy fan. Fast chefen gjorde ett förslag idag, så ska jag kolla igenom det imorgon och ändra om jag vill, för att sedan knappa in det på datorn och beställa. Och jag ska göra detsamma på torsdag. Ja, det känns görbra detta. För visst att jag har hjälpt till att beställa bröd och frukt förut, men aldrig (nästan helt) själv. Jag hoppas jag klarar det.

Jobba.

- Dags för jobb idag igen. Fast dagspass denna gången. Skönt att få vara ledig på kvällen, äntligen. Fast jag tjänade gött med pengar denna jobbhelgen. DET gillas. Fast idag hade jag helst stannat hemma.. hos min sjuka pojkvän.. i vår mjuka, sköna, varma säng. Men va fan. Det fasta sommarjobbet är slut nu på fredag, så det gäller bara att jobba-jobba-och-jobba röven av sig in i det sista. Dock jobbar jag bara fyra pass denna veckan, men ändå..