7 januari 2013

Sara!

Min fina, saknade Sara Six.

Livstecken.

Känns sjukt konstigt att se grön, fin färg på mina växter på min älskade balkong. För nyss var dom övertäckta med snö och badade i regnvatten... Men vem vet, det kanske blir nya jordgubbar till sommaren eller t.o.m. blommande taklök. Nej, ge mig vår och sommar så jag kan nörda växter nu!

...

Jag saknar dig. Jättemycket. Men jag vet att det aldrig mer kommer bli du & jag. Vi hade en underbar tid tillsammans förra året. Du, din karl, jag och min karl. Varje helg hittade vi på massa roliga saker. Men det roliga tog slut - som det alltid gör i min lilla värld. Jag är för svår att leva med, jag har för svårt för att umgås med samma personer hela tiden.. jag hittar mer och mer fel ju längre tiden går och tillslut så rasar allt. Och nej, felen som hittas, hittas inte bara hos dom jag umgås med - jag gör självklart också fel. Jag blir helt störd när jag står på samma ställe hela tiden.. men jag hoppas att jag har lärt mig av alla mina misstag och kan från och med nu se det bra i alla vänskapsförhållanden. Synd bara att jag lärt mig allt försent. Men även fast jag inte har dig i mitt liv längre, så är jag glad för att du är glad och mår bra.

Gardiner.

Då var julgardinerna borta, och känns lika konstigt som varje år - jag tycker att jag börjar med julstöket görtidigt och känner en hyfsad julstämning, men sen är det helst plötsligt borta... Allt går för fort. Sjukt tråkigt. Men i år har jag i alla fall haft en superbra jul: Jul på Liseberg med pojkvän, mor, far och mellersta brodern. Mys på julafton med jobb och pojkvän. Bästa födelsedagen med pojkvän, mor, far och båda bröderna hos mormor och morfar. Ja, denna julen har varit kärlek. Men som sagt: den försvinner alldeles för fort.



Mums!

Världens bästa pojkvän och jag åkte till Torp igår, där jag egentligen skulle köpa en Tassimo-kapselhållare till mina t-disc, och massa olika kaffe- & cokladsmaker, men eftersom hållaren var slut så fick det "bara" bli massa olika, smarriga smaker. Längtar tills jag har provat alla!