5 januari 2012

Längtan.

- Jag råkade kolla igenom foton på min bilddagbok, från sommaren tvåtusenelva, och usch va jag längtar till sommaren nu. Värme, grillning, fiske, fotopromenader, dans på krogen, heltidssommarjobb. Och så vidare, och så vidare, och så vidare...
















Uppdatering.

Fredag 30/12: Nyårshandlade på ec i Strömstad, där världens finaste Anna (aka AnanaZ) jobbar. Och jag fick äntligen se hennes vackra leende och höra hennes underbara röst igen, efter så många år. Jag har saknat henne så mycket. Men jag vet att jag var den som förstörde det vackra vi hade... och jag vet att jag aldrig kommer kunna få tillbaka det.

Lördag (nyårsafton) 31/12: Jag jobbade 7.30-15 (100% OB efter 12) och på kvällen åt jag och pojkvännen lövbiff, bearnaisesås och pommes till middag och marängsviss till efterrätt - fy sjutton va gott allt det var.. Vid åtta blev det Grevinnan och betjänten, såklart. Det är verkligen ett måste på nyårsafton! Och vid halv tolv gick vi ut för att kolla på fyrverkerier och pojkvännen sköt några raketer också. Så alltså: bra, lugn och supermysig nyårsafton med den bästa.






Söndag (nyårsdagen) 1/1: Jag jobbade 9.30-13 (100% OB hela dagen!) och var pigg och kry som bara den, mycket eftersom jag var nykter på nyåraftonen, vilket var ett väldigt smart val och det var väldigt skönt att se folk rangla in på jobbet bakfulla och hungriga - skadeglädje är den enda sanna glädjen. Efter jobbet blev det bara massa mys och nästan ingen ansträngning alls, vilket är riktigt skönt ibland. Och på morgonen innan jag gick till jobbet så snöade det jättefint - dock försvann det lika fort som det kom...




Måndag 2/1: Inventering på jobbet - jobbade 6-14, och fick träffa massa saknade arbetskompisar. Det gillas. Dock hade man inte tid att snacka något vidare, eftersom man bara räknade hela dagen men det var kul att se dom i alla fall.

Tisdag 3/1: Jobbade 15-21.15 med Gunvor. Ja, sikken underbaring hon är. Alltid lika glad och snurrig (på ett roligt sätt) och det är alltid lika kul att arbeta med henne. Tummen upp!

Igår (onsdag) 4/1: Jobbade 7.30-14 - fast egentligen skulle jag jobba till klockan tre men bad om ledigt från två för att följa med pojkvännen till Strömstad och besikta bilen. Och självklart gick pärlan igenom med blanka papper.

Idag (torsdag) 5/1: Världens finaste och bästa Daniela kom hit imorse och stannade i flera timmar, usch va bra det kändes att träffa henne igen. Hon är verkligen ett super-lyckorus och varje sekund med henne är underbar. Bäst är hon! Vi kollade det sista på Tre Kronor - coolaste Sten Frisk som sprängde hela skiten i luften, whoop whoop - Hej Jesus! och efter det spelade vi Kinect Sports 1 - bästa spelet ever och hur kul som helst. Sen ringde pojkvännens bror och kom hit med några spel som vi provade, men vi blev visst hungriga och drog till Rasta och käkade hamburgare, och hyrde en film. Så sen blev det myspys och tvättning. Nu spelar pojkarna ett skate-spel och jag sitter här.