7 juli 2011

Video.

- Jag slängde upp två videos (med pojkvännen och Niklas) här på bloggen, bara för att testa. Fast det verkar som att blogger.com eller min dator eller mitt internet eller något liknande inte gillar mina videos. Dock fungerade dom finfint på kameran, fast ja.. kameran är ju gött mycket bättre än det jag nämnde nyss så det kanske är därför. Men nu har jag i alla fall provat, så nu behöver jag aldrig mer känna något tvång att testa det.. Nu ska jag i alla fall fördriva tiden med att hitta fototips, kanske kan få några häftiga idéer inför helgen!

Fullt upp.

- Idag är jag ledig, vilket innebär att jag har massor att göra. Men det mesta är faktiskt redan gjort, eftersom jag är så himla duktig. Jag har gjort rent toaletten och handfatet, tvättat alla bh:ar, dammsugit hela lägenheten och diskat den lilla disken som fanns kvar. Och sedan vid tre ska det lagas mat, potatis-purjolök-och-korv-röra (typ), och vid fyra ska jag tvätta. Som tur är kommer pojkvännen hem vid halv fem så han hjälper mig att hänga upp all tvätt på tork, det är bra.


- Igår såg jag, pojkvännen och hans vän på Saw 1. Dock drog vännen innan filmen var slut, och pojkvännen gick och la sig när det var en halvtimme-timme kvar. Så jag såg på det sista helt ensam. Jag fattar inte att jag klarade det. Men med en näve framför ansiktet så funkade det faktiskt rätt bra, men sen tog det en stund innan jag somnade. Fast med pojkvännens arm runt mig så kände jag mig trygg och det blev inga mardrömmar alls. Men ikväll ska vi se på Saw 2, så då kanske natten blir värre. Inte vet jag. Men bara med pojkvännen bredvid mig så överlever jag i princip allt. Och jag vet att jag får skylla mig själv om jag inte kan sova efter jag sett på dom filmerna, för det är ju faktiskt jag som ser på dom (frivilligt) och det är ju faktiskt jag som köpt dom (frivilligt). Men saken är den att dom är asbra, det jag har sett i alla fall, eftersom allting är ett spel, en lek, och det gör filmerna så psykbrytsbra!

Pinsamt.

- "Förföljelsesyndrom, stalkning, är att tvångsmässigt smyga på och förfölja en annan person. Det kan exempelvis handla om en psykiskt störd person som förföljer en känd person eller en person i sin umgängeskrets. Det kan även röra sig om att kontakta en person i sådan omfattning via telefon, brev eller e-post att det uppfattas som trakasseri." (wikipedia.org)


- Nej, kanske ska folk ta och växa upp, stå för vad dom har gjort och sluta med allt tyck-synd-om-mig-maas. För dom har själva satt sig i situationen dom sitter i. Ja, som man bäddar får man ligga.