24 juli 2011

Dagen.

- Nu har jag äntligen beställt två födelsedagspresenter till pojkvännen som fyller år om två veckor, så skönt att få ha gjort det. Och idag har jag varit ledig, hela dagen. Med världens bästa pojkvän. Jag har dock redigerat bilder nästan hela dagen, och han sov i soffan. Sen blev det middag, och efter middagen hyrde vi Svinalängorna och vi gjorde kokostoppar - fy fan va gott det var. Och imorgon ska jag jobba till tre, sen blir det Uddevalla och storhandling. Ja, det är ju löning imorgon. Wiieehooo. Fast jag har massa saker som väntar på att betalas.. hyran, handels, objektivet, fotografier, pojkvännens födelsedagspresenter och tatueringen som jag ska göra nästa onsdag. Usch va jag längtar. Och snart ska vi till Uppsala och Stockholm, snart ska jag "hem" igen, och snart träffar jag min saknade storebror (som jag inte träffat på två år, typ!).


- Jag funderar så mycket. Funderar på om det verkligen är sant. För ibland känns det som att det är alldeles för bra, alldeles för bra för att vara just sant. För bra för att det ska hända mig, för bra för att jag ska förtjäna allt det vackra. Fast nej, jag orkar inte tvivla, och jag orkar inte skämmas om jag blir lurad. För är det sant så är det förjävla bra, men är det däremot en lögn (en lek) så kommer jag få leva med vetskapen att folk är hemska men jag kommer inte må sämre för det. Dock mår jag bättre om det är sant, såklart. Så just nu, när jag kastar bort alla tvivel, så mår jag riktigt bra.

Redigerat.







Norge.

- Det finns inte så mycket att säga. Det är så sjukt så man inte vet vart man ska ta vägen. Visst, bomben i Oslo kan man på något sätt tänka sig (bombattentat ser man på tv med jämna mellanrum - vilket INTE gör det mer acceptabelt!), men 85 personer nedskjutna på en ö - det är sinnessjukt. Helt vrickat.