16 januari 2012

Sovrum.

- Idag åkte jag och pojkvännen till Uddevalla för att storhandla mat, något som vi har varit dåliga på det senaste och det har resulterat i att vi har slösat massa onödiga pengar eftersom man alltid slänger med något som man bara är sugen på när man småhandlar. Men idag fick vi i alla fall tummen ur och i samma veva tänkte jag fixa i ordning vårat "sovrum" helt och hållet, eftersom jag äntligen fick hem mina fina fårskinn från IKEA idag. Så vi åkte vi förbi Jysk och köpte två nattduksbord, dom nattduksborden som hör ihop med sängen.. och egentligen skulle vi handlat dom redan när vi inhandlade sängen men eftersom nattduksborden egentligen är för stora för att ha rättvända på vardera sida av sängen så struntade jag i det. Men idag köpte jag dom i alla fall, och löste problemet med att sätta ena sida rättvänd och andra på kortsidan - ja, för om vi nu flyttar till något större i framtiden så har jag ju hela uppsättningen. Görbra blev det också. Och nu längtar jag supermycket till imorgonbitti när jag ställer mig barfota på dom supermjuka fårskinnen. Jag längtar!




- Jag har också fått upp mer växter och fotografier på mina hyllor vid sängen, och sjutton va bra det blev. Jag är riktigt nöjd. Dock vill jag ju ha mer växter - ett bonsai-träd till exempel. Det hade varit megacoolt.. så jag ångrar rejält att jag inte köpte ett när vi var på IKEA. Men va fan, det finns fler dagar!

Min ögonsten.


Det finns inga ord i hela världen
som beskriver hur mycket jag älskar dig.



Kärlek.

Jag älskar dig
till stjärnorna och tillbaka
95641367847 gånger.

Jag.

-I torsdags åkte vi till IKEA med saknade Sara, och innan vi åkte hade jag en jag-älskar-mig-själv-och-för-i-helvete-va-snygg-jag-är-stund! Och det resulterar såklart i massa ego-fotografier (och nej, dessa fotografier nedanför är inte alla....):