22 mars 2012

Oj.

- BARA tjugo dagar kvar tills min mor fyller år. Dags att leta efter födelsedagspresent till henne. Och medan jag letar efter det till henne så kanske jag har tur och hittar något fint till pappa också, eftersom det inte är jättelångt kvar tills han också fyller år. Ja, det är mycket nu! Och så är det så svårt att köpa något till dom som redan har den finaste, vackraste, bästa och mest värdefulla saken - mig.

Fjäril.

- Jag hittade en söt, liten kompis när jag öppnade mitt fönster.


Svetsblänk.

- Igår började min pojkvän jobba på något svets- och plåtföretag i Uddevalla, där han ska vara denna veckan och nästa, dock var det nära att han var tvungen att stanna hemma idag - för i natt hade han fått svetsblänk, någon sorts irritation på ögat som uppstår vid svetsning (då uv-strålningen är alldeles för stark för ögat) och det blev inte många timmars sömn för honom. Han kunde inte se någonting och ögonen bara rann. Fast jag hittade i alla fall ett tips på internet där det stod att man kunde lägga en blöt trasa på ögonen och det verkade faktiskt hjälpa. Och idag fick jag ett sms av honom och det mesta hade släppt, som tur är. För vem vet, det kan ju skada ögat såpass mycket så man får bestående men. Fan, synen är ju det viktigaste man har. Men tur för honom att det gick över så snabbt, då jag läst om flera stycken som varit "blinda" i flera dygn. INTE KUL!

Penséer.

- Igår kväll köpte jag två tio-pack penséer på jobbet, och imorse var jag superduktig och planterade dom i en av mina blomlådor - helt själv. Så nu har jag mängder med penséer på balkongen - fint som fan är det. Dock kommer det bli mycket finare i helgen när vi ska fixa trätrall på balkonggolvet och sen när det bli varmare ute ska jag fixa mer växter till den andra blomlådan - då blir det nog några färgglada blommor i mitten och murgröna på sidorna.








- När det är så här vackert vårväder ute så kan man bara älska livet, dock blir det inte mycket vistelse ute för mig idag - för 1. blogginläggen måste ju skrivas. 2. jag måste även dammsuga hela lägenheten. 3. funderar på om jag orkar att moppa golven också. 4. kattlådan ska bytas. 5. toaletten ska rengöras. 6. spisen ska bli glänsande vit. 7. tvätten ska tvättas. 8. middagen ska lagas.